Lepa Brena u susret srebrnoj svadbi: Sa Bobom sam se mnogo smejala, ali i plakala

lepa-brena-boba-foto-mirko-tabasevic

Jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, folk zvezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan – Boba Živojinović proslavljaju srebrnu svadbu. Pre dvadeset pet godina jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav. Četvrt veka kasnije, u raskošnom domu na Bežanijskoj kosi, porodičnoj oazi u kojoj proslavljaju svaku pobedu i spremno dočekuju svaki izazov, poznati supružnici slave dan kada su 1991. godine i zvanično postali životni partneri. Malo je onih koji su tada verovali da će njihova ljubav biti dugovečna, ali oni su razuverili sve neverne Tome.

Najupečatljiviji i najlepši dokaz za to su njihovi sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip, koji sa majkom svoje braće ima izuzetan odnos.

Nasmejani i radosni partneri u slavljeničkom raspoloženju magazinu “Hello!” otvaraju vrata doma u kojem se poslednjih meseci nižu slavlja jedno za drugim. Dok zadovoljno pozira sa svojim životnim saputnikom, pedesetšestogodišnja folk zvezda bez zadrške govori o odnosu sa tri godine mlađim Bobom, koji je ispunio sva njena očekivanja i otkriva na kakvim temeljima su izgradili njihovo neprobojno zdanje, koje dvadeset pet godina uspešno brane od svih iskušenja.

Svima koji su imali prilike da gledaju vašu svadbu u sećanju je raskošno slavlje. Postoji li neka anegdota ili situacija koju do sada niste podelili sa javnošću?

Naše venčanje je po mnogo čemu bilo drugačije, jer je bilo prvo koje se iščekivalo sa tolikom pompom i prvo koje je ekranizovano na VHS kaseti pod nazivom “U ime ljubavi”. Sećam se da su mediji komentarisali da je važno “što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene”. To mi je jedan simpatičan običaj po kome će u braku mladina reč biti ona koja se važi. U braku je zaista potrebno da se posluša ono mišljenje koje je za oboje najbolje. Na našu svadbu došli su ljudi iz čitavog sveta – Australije, Amerike, Novog Zelanda… Boba je poručio kavijar iz Švedske, šampanjac je stigao iz Engleske, a roze vino “Mateus” iz Španije. Postoji podatak da se za prvih sat vremena svadbe popilo trista litara tog vina.

Koju osobinu biste jedno drugom rado promenili?

Zaista ništa ne bih menjala, jer sam Bobu upoznala i zavolela kao izgrađenu ličnost. S vremenom smo naučili da živimo i on sa mojim i ja sa njegovim i vrlinama i manama.

Ko prvi popušta u svađi?

Nemam tačan odgovor na ovo pitanje, zaista. Ni Boba ni ja nismo prznice da bih znala ko prvi popušta. Prvi uglavnom popusti onaj ko se pre umori, jer posle dve i po decenije neke stvari zaista nisu vredne rasprave.

Posle svih ovih godina dobra i zla koje ste delili i preživeli zajedno, verujete li da samo odlazak sa ovog sveta može da vas rastavi?

Svaki brak trpi iskušenja, ali realno kada saberete sve što ste zajedno prošli, osvrnete se na uspomene i vidite sve fotografije sa svih lepih mesta na kojima ste zajedno bili, ne možete da se ne osmehnete i kažete: “Ovo je zaista jedna uspešna priča”.

Ostatak zanimljivog intervjua i fotografije zaljubljenog para pronađite u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od 28. novembra.

naslovna-459-za-portal

Hello!Hello!

Više o temama: