Lepa Brena objasnila ko je ko: Njihove majke su bake, a za sebe kažem da sam supruga od dede

Lepu Brenu često nazivaju bakom malog Aleksandra kog je rodila Aleksandra Prijović pevačicinom pastorku Filipu Živojinoviću. Međutim, s obzirom na to da Brena nije Filipova majka, pevačica se oglasila i odlučila da objasni da ona malom Aleksandru nije baka.

Brena je najpre prokomentarisala ovaj lep događaj u njenoj porodici:

– Znala sam da će radosni događaj osvežiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u posebnom smeru – započela je priču muzička zvezda, pa rekla:

– Ovo su, bez sumnje, neki od najlepših trenutaka u životu.

Brena je potom objasnila šta je ona Aleksandrinom i Filipovom sinu:

– Njihove majke su bake, a pošto sam ja Filipova maćeha, za sebe kažem da sam, u stvari, supruga od dede – kazala je u svom stilu Fahreta Živojinović, kako glasi pevačicino ime.

Pevačica je, na kraju, pohvalila bračni par koji predano brine o svom sinu:

– Aleksandra je prelepa mama, a Filip je pokazao da je pravi tata, koji brine o svojoj porodici – za Novosti je ispričala Lepa Brena.

A kako se par snalazi u ulozi mame i tate je objasnila za Blic:

– Deca su se fantastično snašla, i Filip i Aleksandra zaista dosta vremena provode sa bebom. Njihove majke su non-stop sa njima i pomažu im jer je ovo period kada im zaista treba pomoć. Aleksandra je izuzetno nežna i brižna majka i prosto je neverovatno da je ona već prvi dan ustala iako je imala carski rez, što nismo očekivali. Ipak je to jedan operativni zahvat, ona je hrabro ustala i kreće se. Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu – kaže Lepa Brena.

Ona ističe da ju je preplavio poseban osećaj kada je videla svog supruga kako u naručju drži prvo unuče.

– Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo – priča Lepa Brena.

Balkanska zvezda ne krije da će ona i njen suprug i te kako razmaziti unuče.

– Čekali smo da dobijemo bebu od naše dece i dočekali. Svaki dan kada ga vidimo, sve smo više i više zaljubljeni u njega, mislim da će biti jedno veoma razmaženo dete – obećava pevačica.

Ona prepričava i kako su izgledali prvi susreti sa naslednikom.

Dok su Aleksandra i beba bile u bolnici, pošto nije preporučljivo da puno nas bude tamo, ali nismo mogli da odolimo pa smo dobijalu kompletnu opremu sa maskama, mantile i onda kada smo s njim malo smo ga držali, mazili, ljubili, ma predivan osećaj – objašnjava Lepa Brena, koja je ovog vikenda jedna od glavnih zvezda manifestacije Music Week na Kopaoniku.

 

hellomagazin.rs/m.g.Novosti/BlicAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: