Kejt i Pipa obožavaju odeću brenda Zara!

Vojvotkinja od Kembridža i vlasnica prekrasne venčane kreacije Sare Barton za “Alexander McQueen”, samo dan posle glamuroznog venčanja vratila se svojoj omiljenoj “high street” garderobi.

Plava haljina u kojoj se princeza Ketrin pojavila dan nakon venčanja kupljena je u “Zari” i cena joj je 50 funti, a materijal nije ni luksuzna svila ni rukom tkana čipka – kreacija je 100% poliester. Jednostavna haljina može se kupiti u radnjama španskog brenda “Zara”, a činjenica da usprkos bogatstvu koje joj je na raspolaganju Kejt i dalje ostaje verna svojim omiljenim brendovima je za svaku pohvalu.

Uz ovu haljinu princeza je kombinovala lakovane cipele britanske firme “LK Bennett” koje koštaju 130 funti, a često ih je nosila i pre udaje za princa Vilijama.

“Zara” je, izgleda, omiljeni brend u porodici Midlton, pa je tako i Pipa, Kejtina mlađa sestra, dan posle svadbe veka, lepo uklopila plavi sako ove marke sa ostatkom garderobe. Sestre Midlton pokazale su svetu da  podjednako lepo izgledaju u skupocenim haljinama, ali i “običnoj” garderobi koja je dostupna svima.

Više o temama: