Katarina Šišmanović i Milan Kalinić voditelji novog i neobičnog kviza (video)

Na televiziji Pink uskoro kreće jedan potpuno novi šou humanitarnog karaktera, pod nazivom “Ko je na vrhu?”, koji će voditi oproban tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Ako je suditi po prvim takmičarima, ovo će zaista biti najzabavniji kviz. U prvoj emisiji, za glavnu nagradu boriće se pevačica Dara Bubamara, pevač Sale Cvetković iz “Tropiko” benda i muzički producent Damir Handanović, koji su, imajući na umu humanitarni karakter ovog kviza, bez straha ušli u kapsule koje su ih odvele čak pet spratova iznad zemlje.

Iako nije bilo jednostavno odgovarati na nimalo laka pitanja, i to sa velike visine, Dara, Sale i Damir su se sjajno zabavili i pokazali ne samo znanje, već i snalažljivost.

Njih troje odgovaraće na pitanja iz opšte kulture, kroz koje će ih voditi uigrani TV tandem, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić. .

Takmičari će u kvizu “Ko je na vrhu?” prolaziti kroz runde – u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj čak 300.000 dinara. Sa svakim dostignutim iznosom pitanja postaju sve teža, a svaki tačan odgovor vodi ih na gore. Dok samo jedan pogrešan odgovor, dovoljan je da takmičar ode skroz dole.

Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu!

Ovakav koncept kvizova do sada nije postojao na našim prostorima, a posebno zanimljivim za gledaoce biće to što će upravo poznate ličnosti, u pohodu na veliku novčanu nagradu, morati da pokažu zavidno znanje.

Kviz nas najverovatnije očekuje na startu naredne godine.

hellomagazin.rsPinkprintscr/youtube

Više o temama: