Džoni Dep: Kako holivudska zvezda provodi dane u Beogradu

Holivudski glumac Džoni Dep trenutno se nalazi u Beogradu gde snima film “Minamata” u kom igra glavnu ulogu, fotoreportera Vilijama Judžina Smita. Džoni se drži podalje od javnosti uz veliko obezbeđenje, ali je isplivala fotografija na kojoj se vidi kako glumac zapravo uživa u našoj zemlji.

Džoni Dep iznenadio sve: Doveo svoje ljude i poslugu, osoblju hotela zabranjen prilaz

Naime, Dep se opušta u hotelu u kojem je odseo, uz gitaru, što je otkrio njegov blizak saradnik. Dep je poznat i kao muzičar te je to odličan način da se opusti između kadrova. Iz priloženog je jasno da mu boravak u Beogradu baš prija.

View this post on Instagram

Post shoot unwind. #repost

A post shared by Jason Forman (@jforman01) on

Glumac je prezadovoljan kako snimanje teče, baš kao i cela ekipa koja radi na ovom projektu. Dep se uživeo u ulogu slavnog fotoreportera Eugena koji je napravio fotografije koje svedoče o zagađenju u drugom svetskom ratu kada je oštećeno zdravlje stanovnika grada Minamata.

Dep se zbog ove uloge potpuno transformisao.

View this post on Instagram

On the set of the movie I am producing called Minamata starring Johnny Depp in some serious makeup playing famous 70’s photographer W. Eugene Smith and telling the story of his heroic effort to stop the mercury poisoning from a factory in a small town in Japan called Minamata. I feel it’s a powerful story to tell in relation to today’s world and the many challenges we have with the environment- and one mans journey to make a difference. . . #johnnydepp #johnchristopherdepp #ibelievehim #wearewithyoujohnnydepp #youcantkeepagoodmandown #johnnydeppismyhero #yvmalouforJohnnyDepp #hollywoodvampires #musician #actor #loveandrespect #imstickingwithyouthrougheverything #depphead #deppheads #deppheadsforever #browneyes#johnnydeppfans #minamata

A post shared by ༼DEPP _IN _MY _HEAD♛☴☰③༽ (@depp_in_my_head) on

Podsetimo, Džoni Dep je odseo u jednom beogradskom hotelu u koji je doveo celokupno svoje osoblje, dok mu je na snimanju sve dostupno, čak i motohome gde slavni glumac može da odmori.

Hellomagazin.rsBlic.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: