Škola tenisa "Monolith" – oaza u srcu Vračara

Škola tenisa "Monolith" – oaza u srcu Vračara

Autor: | 20/04/2015

0

Proleće, koje smo toliko željeno čekali, nam je najzad stiglo. I dok odlažemo zimske jakne i kapute, razmišljamo kako bismo mogli da sebe i svoje mališane vratimo u formu i spremno dočekamo duge tople dane.
Sa dolaskom proleća, obradovala nas je i vest da je naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio 52. trofej u karijerina masters turniru u Monte Karlu. Gledajući ga na malim ekranima mnogi mališani su, po ko zna koji put, poželeli da se oprobaju na teniskom terenu i poput svog omiljenog sportiste zavladaju terenom i postanu pravi mali profesionalci.

Idealno mesto, za prve teniske korake vaših najmlađih, je Teniski klub "Monolith". Smešten u srcu Vračara, ušuškan u okolno zelenilo, klub predstvalja odlično mesto na kojem će učiti o osnovama "belog sporta".
Osim časova za decu, klub nudi i termine za rekreaciju odraslih, pa tako se i vi možete oprobati na šljaci, zajedno sa vašim mališanima. Klub raspolaže i kafićem u kojem možete predahnuti i nastaviti druženje sa prijateljima.

Ko zna, možda je baš vaše dete nova teniska nada koja će jednog dana zaigrati na najboljim svetskim turnirima? Zato ga upišite u "Monolith" u otkrjte njegov talenat na vreme.

U toku je upis dece starosti od 4 do 10 godina.
Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona: 011/ 3087 287 i 063/305 880, kao i na Facebook stranici Teniski klub "Monolith"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: