Miloš Paunović podetinjio uz Milicu Todorović (foto)

Miloš Paunović podetinjio uz Milicu Todorović (foto)

Autor: | 16/08/2015

0

Koreograf Miloš Paunović, iako ima 35 godina, očigledno je podetinjio pored svoje devojke, pevačice Milice Todorović, koja je 11 godina mlađa od njega. Njih dvoje su čitav dan proveli družeći se sa oživljenim junacima crtanog filma „Hotel Transilvanija 2”, sa kojima su se grlili, slikali i zabavljali u centru prestonice.

A photo posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Aug 14, 2015 at 12:57pm PDT

Iako je napolju bilo 40 stepeni, Milica i Miloš su šetali Knez Mihailovom ulicom sa glumcima obučenim u junake ovog dugometražnog filma, a jedina zaštita od vreline su im bili šešir i naočare. Doduše, Milica je imala majicu koja više otkriva nego što pokriva, pa joj vrućina nije toliko predstavljala problem. Sa druge strane, Miloš nije bio ljubomoran što njegova draga skoro da ga nije primećivala zbog novih drugara, od kojih se najviše ljubila sa mumijom.

- Fenomenalno sam se provela na druženju u Knez Mihailovoj povodom najavljivanja crtaća u kojem učestvujem i ja! Dajem glas za Drakulinu sluškinju. Mislim da ćete umreti od smeha - kaže Milica, koja s nestrpljenjem očekuje premijeru kako bi čula sebe u novoj ulozi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Milica Todorović / Instagram hellomagazin