Nina Janković: Luksuzni medeni mesec u Meksiku

Nina Janković: Luksuzni medeni mesec u Meksiku

Autor: | 19/07/2014

0

Glumica Nina Janković, koja se 31. maja udala za dugogodišnjeg dečka Mateju Dičića, na medeni mesec će otputovati tek na jesen.

Par će na prvom zajedničkom bračnom putovanju posetiti Meksiko, gde će provesti dve nedelje. Nina trenutno snima nastavak serije "Jagodići", a do kraja leta će igrati jednu od glavnih uloga u filmu Darka Bajića "Bićemo prvaci sveta" i zbog toga sada nije mogla da ode na tako daleki put. S obzirom na to da su odabrali jednu od najprivlačnijih destinacija, Nina i Mateja će morati i dobro da se isprse. Ovaj put će ih najmanje koštati 6.000 evra.

- Zbog svojih obaveza idemo na medeni mesec tek u oktobru. Putujemo u Meksiko. Iako kreće pozorišna sezona, imali su razumevanja da me puste jer sam igrala "Anu Karenjinu" tri dana nakon venčanja - otkrila je Nina u jednoj emisiji.

Meksiko je hit destinacija među poznatim parovima, a svoj medeni mesec tamo proveli Kim Kardašijan i Kanje Vest, kao i pevač Kevin Džonas.

Naša glumica, koja se proslavila ulogom slikarke Valerije u film "Montevideo, bog te video", već je iskoristila priliku da ode na kraći odmor. Ona je boravila u Petrovcu u Crnoj Gori, a društvo su joj pravili kolega sa studija Miloš Biković, kum Ivan Mihailović i drugi.

Da je putovanje u Meksiko veoma skupo potvrdio je jedan agent za prodaju turističkih aranžmana za daleke destinacije.

- Meksiko je veoma skup. Naši ljudi najčešće biraju da medeni mesec provedu u Kankunu, a aranžman od 15 dana u hotelu od pet zvezdica košta od 3.000 evra po osobi. Bali i Kuba su skoro duplo jeftiniji - kaže sagovornik Kurira.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti