Cecin 46. rođendan: Godine su samo broj, najbitnije je kako se osećamo i živimo

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Ceca Ražnatović, danas, 14. juna, napunila je 46 godina, a rođendan će proslaviti u intimnoj atmosferi, sa porodicom i prijateljima.

– Ja, u principu, uvek slavim rođendane. Ove godine sam odlučila da ne slavim, pošto smo se, onako, baš dobro proveli na Anastasijinom rođendanu. Ona je prolongirala svoj rođendan, pa se to nešto približilo, pa rekoh dobro smo se mi proveli, nema potrebe za mojim. (smeh) Imam i neke poslovne obaveze, pa Bože zdravlja, za sledeću godinu ćemo lako – kaže Ceca za Telegraf.

Na šta prvo pomislite kad su u pitanju želje i rođendani?

– Na porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on


Da li je bilo nekog iznenađenja tačno u ponoć?

– Bilo je, naravno. Od najbližih prijatelja, baš su me iznenadili. Ali, to je više privatno.

Šta se kod vas menja iz godine u godinu? Šta još jedna godina više menja u vašem životu?

– Ništa. Za mene su godine samo broj, najbitnije je kako se čovek oseća i kakvim životom živi.

Pored svega što imate, šta biste sebi još poželeli?

– Prvenstveno zdravlja. One elementarne želje koje svaki čovek ima. Zdravlje – sebi, svojoj deci, porodici, najbližima. I to je to. Nemam ja neke velike želje, a kada su poslovne u pitanju, nikada ne planiram nešto na mnogo duge staze, nego kratkoročno – kaže nam Ceca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on


S obzirom na to da je više nego ostvarena i kao pevačica i kao majka, sestra, ćerka, kao i na slavu i zavidnu karijeru koju je dostigla, zapitali smo se ima li još nešto što nije ostvarila u svom životu.

– Čovek ceo život postavlja sebi ciljeve. Sve je pitanje ličnosti, da li postavlja preteške ili one koje su realne… Ali ja nikada nisam bila megaloman, tako da nekako mislim da su sve ostvarive – zaključuje Ceca, koja će današnji dan provesti sa porodicom i prijateljima, što joj je i najvažnije, kako ostalih dana, tako i ovog rođendanskog 14. juna.

Hellomagazin.rsTelegrafMirko Tabašević/Instagram

Više o temama: