71. Emmy nagrade im nisu bile prijatne: Publika ismejala govor Kim Kardašijan i Kendal Džener (video)

Kim Kardašijan i Kendal Džener bile su glamurozno doterane na ovogodišnjoj dodeli Emmy nagrada, a bile su u ulozi prezenterki kojima je pripa čast da proglase pobednike u kategoriji najboljeg rijaliti Šoua. Njihov pripremljeni govor nije naišao na dobru reakciju publike, pa su ubrzo postale glavna tema u dvorani, ali i na društvenim mrežama.

– Naša porodica iz prve ruke zna da uverljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred televizijskim kamerama ponašaju kao i u realnom životu – ponosno je rekla Kim.

Njena mlađa sestra Kendal potom je nastavila fijasko rečenicom: ‘Oni pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija.’ Istovremeno, dok su još govorile u mikrofon, publika više nije mogla da se uzdrži pa je prasnula u smeh, a rijaliti sestre svojim su grimasama dale do znanja da im nije svejedno i da su veoma ljute.

Smeh iz publike brzo su primetili i gledaoci na malim ekranima, pa je u svega nekoliko minuta internetom zavladala histerija.

Porodica Kardašijan našla se na meti kritika zbog spomenutih izjava, a najviše zato što većina gledalaca smatra da rijaliti porodica dobro koristi svoj unapred isplanirani šou za samopromociju i ostale biznise koje uspešno vode.

Smatra se takođe da je većina ‘napetih’ situacija iz rijalitija zapravo scenarijem dovedena do savršenstva i prezentovana svetu.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: