Za Veljka i Bogdanu, ova nedelja drugačija je od svih ostalih (foto/video)

Za Veljka i Bogdanu, ova nedelja drugačija je od svih ostalih (foto/video)

Autor: | 22/11/2020

0

Pre godinu dana, poslednje nedelje novembra, dogodilo se venčanje Bogdane i Veljka, o kome se i danas priča. Mladi bračni par venčao se u Hramu Svetog Save, dok je proslava za oko petsto zvanica upriličena u jednom prestoničkom hotelu.

Tog 24. novembra u domu Ražnatovića slavlje je počelo ranom zorom. Muzika se čula iz porodične vile, a kum je obukao mladoženju, po starom pravoslavnom običaju. Nešto kasnije, porodica Ražnatović sa svatovima uputila se u Titel, kako bi Veljku predali prelepu Bogdanu.

Pročitajte: U porodici Ražnatović sve je spremno za novu radost - Bogdana i Veljko spremaju najlepši poklon malom Željku

Mlada je iz porodične kuće izašla u Cecinoj venčanici, koju je ona nosila na svom venčanju dvadeset pet godina ranije. Kasnije, Bogdana je tokom dana promenila još dve venčanice. Jednu, "princess" haljinu nosila je na gradskom venčanju, dok je usku, sirena venčanicu nosila kada im je poslužena svadbena torta.

Foto: Mirko Tabašević

Raskošna dekoracija, glamurozno odevene zvanice i zaljubljeni mladenci, taj dan su učinili posebnim, a njihov dan, smatran je svadbom decenije. Upravo tog dana, mladenci su objavili da će dobiti sina i da će dečak nositi ime po Veljkovom ocu.

Danas, godinu dana kasnije, mali Željko ulepšava živote ponosnim roditeljima, a kako pišu domaći mediji, Bogdana i Veljko već planiraju proširenje porodice. Za svog mališana, oboje priželjkuju sestricu, jer i Bogdana i Veljko znaju kakav je to blagoslov.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović na svojoj svadbi je ponela tri venčanice, a jedna je pobedila! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic)

– Stvarno je velika sreća što Veljko i Bogdana imaju veliku porodicu, a od kada se Željko rodio, svi se utrkuju ko će da ga čuva. Zbog toga nemaju ni dadilju, jer uvek ima ko da ga pričuva. Bogdana je zbog toga rasterećena i želi drugo dete u što skorije vreme. Ona je trudnoću sa Željkom vrlo lako iznela, bila je aktivna trudnica, čak ni porođaj nije doživela kao stresno iskustvo. Doktor joj je rekao da zbog toga što se porodila carskim rezom napravi pauzu od godinu dana, a da nakon toga može da planira i drugu bebu – otkrio je izvor blizak paru i dodao da oboje priželjkuju devojčicu, kako bi Željko imao sestricu kao Veljko Anastasiju.

Veljko se na društvenim mrežama neretko šali na račun svoje lepe supruge, a mnoge je posebno nasmejao snimak na kome Veljko pokazuje kako se Bogdana dobor udala.

Pročitajte: Intimno slavlje porodice Ražnatović: Veljko i Bogdana krstili sina Željka

Kako će Veljko i Bogdana proslaviti prvu godišnjicu braka, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages, Mirko Tabašević, Instagram

Slične Vesti