Preokret u porodici Kardašijan-Vest: Nort donela odluku pred kojom je Kim potpuno nemoćna

Preokret u porodici Kardašijan-Vest: Nort donela odluku pred kojom je Kim potpuno nemoćna

Autor: | 18/08/2020

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest već neko vreme prolaze kroz bračnu krizu. Uprkos novinskim napisima Kim se trudila da javnosti prikaže idilične odnose u njihovoj šestočlanoj porodici, a onda je sav trud pao u vodu. Javni nastup njenog supruga pokrenuo je lavinu problema, sa kojom se porodica Kardašijan‒Vest susreće iz dana u dan. Ipak, najveće posledice trpi najstarija ćerka Kim Kardašijan, koja je svesna celokupne situacije.

Kim je svesna da je Kanje otac njene dece i da će razvod uništiti njihovu porodicu. Zato na sve moguće načine pokušava da izgladi situaciju. Ipak, bipolarni poremećaj od koga Kanje boluje u poslednje vreme je na vrhuncu i Kim više ne može da se nosi sa tim.

Pročitajte: Kim Kardašijan ne želi sudbinu Melanije Tramp

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 28, 2020 at 9:36am PDT

‒ Kim je slomljena. Naravno da želi da Kanje bude kod kuće i da svi uživaju kao porodica, ali to je u ovom trenutku nemoguće ‒ rekao je neimenovani izvor za britanski tabloid. To su potvrdile i nove paparaco fotografije na kojima su Kim Kardašijan i Kanje Vest uhvaćeni kako razgovaraju u automobilu. Kim je sve vreme plakala i od očaja nije mogla da dođe sebi.

Iako se Kim za porodicu borila kao heroj, nova odluka njene ćerke načisto ju je slomila. Kako prenosi magazin „In Touch“ Nort je veoma svesna svega što se u njihovom domu dešava.

Ćerka Kim Kardašijan je prvo dete repera i rijaliti zvezde i mamina mezimica, a sada je donela odluku koja je porazila Kim.

‒ Nort je svesna da mama i tata nisu u dobrim odnosima i odlučila je da živi sa ocem ukoliko se Kim i Kanje razvedu ‒ rekao je izvor za pomenuti magazin.

Odluka Nort Vest nateraće Kim da se bori još posvećenije, da razume Kanjea i da drži porodicu na okupu, jer bi mogla da podnese da ostane bez njega, ali ne i bez dece.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti