Kim i Kanje spas za svoj brak pronašli na selu (foto)

Kim i Kanje spas za svoj brak pronašli na selu (foto)

30/06/2020

0

Seoska idila porodice Kardašijan-Vest pružila im je nakratko utočište od budnog oka javnosti. Iako se već neko vreme šuška da se Kim i Kanje razvode, oni vreme provode vrlo kvalitetno. Naime, bračni par je sa četvoro mališana otputovao na njihovo imanje u Vajomingu.

Kim i Kanje važe za najstilizovaniji poznati par, a svoju modnu usklađenost pokazali su i na fotografijama, koje je Kim objavila na svom „Instagramu“.

Kim Kardašijan - Ljubav na seoski način

Kim blista od sreće u poslednje vreme jer pored privatnih niže i brojne poslovne uspehe. Ipak, Kim i Kanje odlučili su da svoj glamurozni život bar nakratko zamene seoskom idilom, ali su i to uradili sa stilom.

Na fotografijama koje je rijaliti-zvezda objavila na društvenoj mreži „Instagram“ par izgleda skladno, zaljubljeno i stilizovano, u duhu „Divljeg zapada“.

Pročitajte: Godinu dana posle rođenja četvrtog deteta Kim i Kanje ponovo slave

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 28, 2020 at 9:36am PDT

Kim je nedavno otkrila da jako voli selo. U intervjuu za „Vogue Arabian“, koji je napravio njen suprug Kanje Vest rekla je da već vidi svoju porodicu kako uživa u seoskom životu.

‒ Vidim nas kako živimo na ranču i samo povremeno posećujemo Palm Springs i naš dom u Los Anđelesu.

Pored ove, Kim je iznela još jednu želju za budućnost.

‒ Pored toga postaću advokat ‒ rekla je.

Pročitajte: Nova frizura Kim Kardašijan nadmašila sve prethodne (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 9, 2020 at 10:04pm PDT

Kim trenutno pohađa četvorogodišnje studije prava, a kada diplomira, što bi trebalo da se dogodi za dve godine, planira da postane član advokatske komore.

Što se tiče života na selu, Kim svojim stajlinzima u poslednje vreme prati „contry look“, koji se očigledno dopada i njenoj deci, a posebno najstarijoj ćerki Nort, koja je već velika zvezda „Instagrama“.

S obzirom na to da Nort uživa u seoskoj idili, Kim i Kanje su odlučili da svojoj mezimici tamo prirede i rođendansku proslavu u stilu Divljeg zapada. Nort Vest je dobila kaubojsku rođendansku proslavu, na kojoj su jahali konje i družili se, a društvo su joj pravili tetka Kortni Kardašijan i njena deca, sa kojom je Nort veoma bliska.

Pročitajte: Kim Kardašijan spojila nespojivo - Pristaju li ove papuče skupocenoj haljini Džona Galijana?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 21, 2020 at 7:08am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković guliver/getty, instagram

Pročitajte još