Dunja Jovanić uvek spremna na promenu imidža, ali ovoga puta su svi zanemeli (foto)

Dunja Jovanić uvek spremna na promenu imidža, ali ovoga puta su svi zanemeli (foto)

Autor: | 16/01/2020

0

Dunja Jovanić se odvažila na drastičnu promenu imidža

Dunja Jovanić je jedna od blogerki čiji saveti se usvajaju bilo da se radio o modi, lepoti ili nekoj od lajfstajl tema. Razlog tome je što Dunja ne preza da sve pokaže na ličnom primeru. Tako se našla na meti osuda i ružnih komentara kada je motivisala druge žene da se kao i ona okrenu trenzima i zdravoj ishrani.

Naime, ona je u toku svog napretka objavila neobrađenu fotografiju u kupaćem kostimu, a mnogi su joj zamerili da joj telo ipak nije savršeno. Ona se međutim ni najmanje nije uzrujala zbog toga već je poručila da je svojim telom zadovoljna i da upravo takvim stavom šaljemo mladima loš primer.

Dunja Jovanić, blogerka kojoj se veruje: Prejake obrve su prošlost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jun 7, 2019 at 3:15am PDT

Atraktivna blogerka, koja stoji iza Instagram stranice imfashionbabe, mnogima je tada održala lekciju, a sada je pokazala da je spremna na drastične promene.

– Da se ujutru pripremim za novi dan potrebno mi je oko četrdeset minuta: recimo, da deset minuta traje razvlačenje po krevetu, deset minuta umivanje, pranje zuba i nega kože lica, dvadeset minuta šminkanje. Najviše vremena mi oduzima izbor autfita za taj dan, a to ne ulazi u pomenutu minutažu. Sve u svemu, kad ovako stavim na papir svoj vremenski proračun, jasno mi je zašto svakodnevno kasnim.

Naime, Dunja je tokom svoje blogerske karijere nekoliko puta menjala imidž, pa je tako bila vatrena crnka, platinasta plavuša, nosila je dugu ravnu kosu, neobavezan bob, lokne. Ipak, poslednja promena na koju se odvažila je mnoge iznenadila, a najviše, čini se, njenu drugaricu pevačicu Saru Jo, koja se nije uzdržala da ne prokomentariše.

Ne postoji šminka kojom se mogu prikriti loši zubi. Pravilna nega je od presudne važnosti za lep izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Nov 6, 2019 at 12:05pm PST


Ipak, poslednja promena na koju se odvažila mnoge je iznenadila, a najviše čini se njenu drugaricu, pevačicu Saru jo, koja se nije uzdržala da ne prokomentariše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Jan 16, 2020 at 8:48am PST


 Boom. Iako se ljudi uglavnom boje promena, nekada su promene neophodne i dobre za naš um, telo, život. Ovo nije samo još jedna promena frizure, ovo je mnogo više od toga! Izazivam sebe i vas da u 2020. počnemo od nule. Sve ono loše ostavite iza sebe - loše uspomene, loše veze, loše odluke, loše navike... Nova je godina i imate priliku da počnete sve ispočetka, napisala je Dunja uz fotografiju na kojoj je predstavila svoj novi imidž,a sudeći po komentarima, njeni pratioci na društvenim mrežama su bili šokirani ali i oduševljeni.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/imfashionbabe
Tagovi: Dunja Jovanić

Pročitajte još

Najnovije vesti