Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden pobednica prve epizode

Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden pobednica prve epizode

Autor: | 13/10/2014

0

Jedna od najpoznatijih pevačica regiona Neda Ukraden pobedila je u prvoj epizodi, druge sezone najpopularnijeg šou programa "Tvoje lice zvuči poznato".
Meni se dopala numera koju sam dobila i baš sam se potrudila da je predstavim onako kako najbolje znam. Iskreno, nisam očekivala pobedu, zato što mislim da uvek sve skupa može bolje - izjavila je Neda.
Na pitanje da li je imala tremu, s obzirom na to da je dobila zahtevnu numeru, ona je otkrila:
- Postojala je mala doza treme, jer sam se bojala da nešto ne zabrljam. Bijonse je dosta zahtevna priča i imala sam veliku odgovornost, ali trema ko trema, bilo bi loše da je nema.
Pored Nede, u dugoočekivanoj drugoj sezoni spektakla "Tvoje lice zvuči poznato" nastupili su: Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Tanja Savić, Elena Risteska, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Ivan Jevtović, Nenad Okanović i Zvonko Pantović Čipi.
Prošlogodišnja pobednica ovog šou programa Ana Kokić pojavila se na sceni sa takmičarima iz prošle sezone koji su spektakularnim mjuziklom "Jadnici" poželeli dobrodošlicu novim učesnicima. Ana se potom našla u ulozi specijalne članice žirija.

Autor: Life Content
Izvor: TV PRVA
Foto: TV PRVA; Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin