Merjem Uzerli u drugom stanju?

Merjem Uzerli u drugom stanju?

Autor: | 10/06/2013

0


Merjem Uzeli (29), glumica koja se proslavila kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", čeka bebu, a otac deteta je njen verenik Džan Ataš (47).
Iako se spekulisalo da je glumica doživela nervni slom i da se zato vratila u Nemačku, najverovatnije je da je glumica trudna. Merjem je htela na miru da iznese trudnoću pa je zato napustila seriju. A kako pišu mediji, venčanje samo pitanje dana.
Podsetimo, Merjem Uzeli neće više igrati čuvenu vatrenu sultaniju Hurem. Ona je nekoliko puta poslednjih nedelja dok je snimala seriju padala u nesvest i razlog tome nije samo iscrpljenost, a ni psihički problemi, kao što se pisalo, već trudnoća. Čak se i spominjalo da je došla u sukob sa producentom Timurom Savdžijom od kojeg je tražila deo honorara od prodaje serijala Arapima, koje on nije želeo da joj da, pa je zbog toga napustila seriju.
Krajem maja Merjem se obratila preko svog Fejsbuk profila svojim fanovima.
- Dragi prijatelji, ovo je prvi dan da se osećam malo bolje, a u procesu lečenja, najteži dani su iza mene. Džan je pored mene. Najveći poklon mi je što mogu da budem na svežem vazduhu s njim i da šetamo. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. Ipak, mnogi ljudi ne znaju šta mi se dešava i zbog toga me osuđuju - napisala je Merjem.
Merjem je najavila da će se vratiti jača nego ikada i da je sigurna u to, jer njeno lečenje vodi jedan od najboljih psihijatara.
- Za mene je sve ovo samo jedna faza u životu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih psihijatara, jer je to velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju. Najvažnija stvar je da sam živa! Moram puno da se odmaram u ovom periodu i nadam se da ćete me razumeti. Svima vama šaljem velike poljupce i hvala vam na velikoj podršci, to mi mnogo znači - bila je iskrena Hurem.
Sto prva epizoda čuvene serije "Sulejman Veličanstveni" , u kojoj nije bilo Merjem u ulozi Hurem, emitovana je i doživela je veliku gledanost, međutim gledaoci izgleda ne žele da gledaju seriju u kojoj nema vatrene sultanije. Od deset anketiranih gledalaca, čak sedam je reklo da ih ne interesuje Sulejman bez Merjem. U epizodi se spomije da je Hurem nestala da bi se prevazišao jaz, a gledaoci su komentarisali da je veoma tužno gledati seriju bez Hurem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti