Dodeljene MTV nagrade (Foto)

Dodeljene MTV nagrade (Foto)

Autor: | 29/08/2011

0

Na dodeli “Video Music Awardsa” u u Los Anđelesu crvenim tepihom definitivno je dominirala crna boja, dok su neke dame išle u drugu krajnost pokušavajući da izgledaju što šarenije.
Najveće iznenađenje večeri bila je bez sumnje Bijonse, koja je upravo na crvenom tepihu VMA odlučila da svetu objavi da je trudna i ponosno pokaže stomačić koji se nazirao ispod elegantne narandžaste haljine.

Lejdi Gaga je otvorila dodelu nagrada pesmom ''You and I'' obučena kao njen muški ego Džo Kalderon. Tokom celog programa izigravala je muškarca, čak i kada je primala nagrade za najbolji ženski video i video sa najboljom porukom - ''Born This Way''.


- Osećam se blagosloveno što sam ovde. Nije bitno ko ste - gej, strejt, bi, lezbijke, transrodni - rođeni ste ovako - rekla je Lejdi Gaga držeći statuu astronauta.

Dah je oduzimala i Kim Kardašijan u srebrnoj haljini, kojom je istakla svoje zanosne obline.

Prijatno iznenađenje na crvenom tepihu bila je 18-godišnja Selena Gomez, koja kao da je svojim izborom haljine u gothic stilu svima želela da pokaže da je odrasla i ozbiljna. A Selena je bila samo jedna od zvanica koja se te večeri odlučila za crnu boju, definitivno najčešću na ovogodišnjem crvenom tepihu VMA.

Samo neke od njih su britanska pevačka zvezda Adel u haljini inspirisanoj šezdesetim godinama prošlog veka i Britni Spirs, koja je za preuzimanje nagrade za životno delo izabrala pomalo S&M outfit, te Džesi Džej, koja se pojavila u crnom korsetu.

Za razliku od prevladavajuće crne, bilo je i zvezda koje su se potrudile da bojama unesu malo živosti. Pre svega Kejti Peri, dobitnica nagrade za spot godine, koja je promenila čak četiri odevne kombinacije.

Najčudnija je bila reperka Niki Minaj, čiji je outfit jako teško opisati, pa su se neki našalili da je verovatno ušla u prodavnicu s igračkama, izabrala najšarenije komade i potom ih sve zalepila za telo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti