Tehnika starog Japana: Izlečite visok pritisak jednom čašom vode

U službi opšeg zdravlja ali i kao deo terapije izlečenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

Koliko je dana potrebno da se izleče sledeće bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana
2. Gastritis – 10 dana
3. Dijabetes – 30 dana
4. Zatvor – 10 dana
5. Rak – 180 dana
6. Tuberkuloza – 90 dana
7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu lečenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedelji, a od druge nedelje nadalje na dnevnoj bazi.

Ovo lečenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom celog života, a ne samo dok lečimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tokom jela, a ne hladnu vodu. Možda je vreme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tokom jela.

Lepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali i usporiće probavu. Kada takve tvorevine reaguju s kiselinom, razbiju se i creva ih apsorbiraju brže nego tvrdu hranu. To će izbrazdati creva (oštetiti crevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu supu ili toplu vodu nakon jela.

Važna napomena o srčanom udaru: Morate znati da nisu uvek isti simptomi pre srčanog udara bol u levoj ruci. Budite svesni intenzivne boli u vilici.

Mučnina i intenzivno znojenje takođe su uobičajeni simptomi. Šezdeset odsto ljudi koji su imali srčani udar tokom sna nisu se više probudili. Bol u vilici može da vas probudi iz čvrstog sna. Budite pažljivi i svesni toga. Što više znamo, imamo više šanse za preživljavanje…

hellomagazin.rs BastaBalkana/StilGuliver/Getty/Thinkstock

Više o temama: