Mišel Rodrigez i Džordan Beret: Još jedan par koji ne mari za razliku u godinama

Povezane vesti

Glumica Mišel Rodiregz trenutno odmara na Sardiniji, a društvo joj pravi 17 godina mlađi maneken Džordan Beret. On je trenutno “vruća roba” u modnom svetu, a dok se dizajneri bore za njega, vodi se još jedan “tihi rat” – oko njega se utrkju i slavne dame.

Spekulisalo se da je maneken u vezi sa Belom Hadid, ali su oboje demantovali takve glasine, a sada je viđen i na luksuznoj jahti sa zvezdom filmova “Paklene ulice” Mišel Rodrigez.

Zgodna Mišel (39) bliži se petoj deceniji, a Džordan je prilično mlad – ima svega 22 godine, no u Holivudu je to davno prestalo da predstavlja problem.

A post shared by MICHYROD (@michyrod1) on

Starije dame su svakako Džordanova omiljena “zanimacija”, već se spekulisalo da je zaveo Naomi Kembel i Kejt Mos, a na listu njegovih partnerki upisale su se i njegove koleginice Hejli Boldvin, Sofija Riči, Megan Irvin…

A post shared by MICHYROD (@michyrod1) on

No, još od maja i Kanskog festivala ovaj zavodnik povezuje se sa Mišel – par se tamo prvi put pojavio zajedno.

Zanimljvio je da je njegov otac osuđen krijumčar droge Adrijan Beret, a i Džordanova karijera započela je na specifičan način – dok je krao šibice u jednoj prodavnici 2010. godine zapazio ga je lovac na talente. Tada je plavokosi lepotan imao samo 13 godina!

I Mišel važi za “lošu devojku Holivuda”, a ovakva reputacija dodatno je porasla kada je obelodanila da je biseksualka, a pažnju je privlačila i vezom sa Karom Delevinj.

Ostale vesti iz rubrike