Majka Megan Markl je odgovorna za sve: Dorija Ragland, vladarka iz senke

Majka Megan Markl

Majka Megan Markl je bila vrlo svesna svog identiteta i puna samopouzdanja. Znala je tačno u kom pravcu se zaputila. Želela je da od svog života napravi nešto

U dokumentarnoj emisiji na Channel 5 , Tomas je otkrio da su se Dorija i on venčali 1979. na budističkoj ceremoniji nakon vrtoglavog perioda udvaranja. Megan se rodila dve godine kasnije, u avgustu 1981.

Ali brak im puca već nakon dve godine. Prema Tomasovim rečima do razvoda je došlo zbog njegovog čestog odsustvovanja od kuće.

Jer, u jednom periodu je radio dva posla da bi mogao da plati kuću koja se nalazila u predgrađu, ali u četvrti gde je živela srednja klasa, na Vudland Hilsu.

Majka Megan Markl nakon dve godine braka odlučuje da napusti supruga

Kada je Tomas počeo da živi sa Dorijom, s njim su došla i njegova deca iz prethodnog braka. Tinejdžeri Tom Junior i  Samanta. Dorija im postaje i zvanično maćeha.

Ali u tom predgrađu nije bilo idealno za crnkinju. Kada bi šetala Megan kroz kraj, komšiluk bi je pitao da li je ona dadilja.

– Dorija nije bila srećna. Želela je da se vrati u grad, a to je i uradila – ispričao je Tomas za Channel 5.

Kada je Megan imala 11, ona i otac se doseljavaju u stan blizu njene privatne škole “Bezgrešno srce”, koju je pohađala.

Postavljalo se pitanje zašto je Dorija ostavila megan da živi s ocem i napustila je u periodu od njene 11. do 18. godine, kada Megan kreće na fakultet.

Ipak, kako piše nedeljni The Mail, nije bilo nikakvog “napuštanja”.

Dorija i Tomas su ostali bliski prijatelji, pa iako se govorilo da je Megan praktično odrastala na setu serije “General Hospital” – sapunice koja je njenom ocu “zaradila” dve Emi nagrade – ona je vikende provodila sa oba svoja roditelja.

Majka Megan Markl je oduvek želela da bude finansijski nezavisna

Dorija, odlučna da bude finansijskii nezavisna, otvara butik pod nazivom A Change Of A Dress. Na kraju posao propada, ali Dorija uspeva da magistrira na sociologiji, s temom socijalni rad, na Univerzitetu Južne Kalifornije.

Tomas se penzioniše i napušta ABC Studios nakon sedam godina, te se seli u gradić Rozarito na Meksičkoj obali. Ali često putuje za Los Anđeles i viđa se sa Dorijom.

– Dorija kuva najbolji gambo od škampa, a to je naučila i Megan. Kada bi Tom odlazio u LA, obavezno bi odsedao kod Dorije. Oni su zbog Megan zauvek ostali dobri prijatelji. Dorija bi mu oprala veš. Prespavao bi kod nje, a onda bi mu ujutro spremala doručak. To je bilo vreme dok je imala dečka – objašnjava izvor.

– Nikada nije bilo problema u njihovom odnosu, sve dok Megan nije upoznala Harja – naglašava izvor.

Zaista, Tomas, Dorija i Megan zajedno proslavljaju Dan zahvalnosti 2016. – nakon čega započinje vezu sa princem Harijem. Viđeju se u kući koju je iznajmio na Beverli Hilsu, bez posluge, samo u prisustvu porodice.

Dorija i Megan kuvaju zajedno, a Megan čak postavlja zajedničke slike sa roditeljima na svoj websajt The Tig.

Nakon što Tomas ne odlazi na venčanje, pozira paparacima, srećna porodica se potpuno raspada.

Niko ne zna da li Dorija ima emotivnog partnera. Imala je vezu dok je Megan odrastala, ali niko ne može da potvrdi da li veza i dalje postoji.

Megan i Hari su u Kanadi, biraju za koju će televiziju da se odluče i kome će prvom dati intervju.

Dorija se vratila u Los Anđeles. Uzdržana i tiha, kakva jeste – a njena ćerka i zet to izuzetno cene.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: