Stize novi Samsung Galaxy A7 sa zadnjom kamerom sa tri objektiva

Galaxy A7 najnoviji je uređaj kompanije Samsung iz A serije, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom. Novi Galaxy A7 će biti dostupan u slobodnoj prodaji i kod operatera početkom oktobra po ceni od 41,990 dinara, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji.

– Samsung je posvećen da svim korisnicima uređaja iz Galaxy porodice donese suštinske inovacije, bez obzira na to ko su ili gde se u svetu nalaze – izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Veoma nas raduje što možemo da vam predstavimo inovativne funkcionalnosti A serije kroz Galaxy A7, praktičan ali moćan uređaj koji je izrađen tako da vam svakodnevnicu učini i jednostavnom i izvanrednom”.

Trostruka kamera uređaja Galaxy A7 ima odlične karakteristike:

  • Ultraširoki objektiv od 8MP, sa uglom od 120 Iste širine vidnog polja kao i čovekovo oko, Galaxy A7 snima svet baš onako kako ga korisnik vidi, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova.
  • Uz objektiv od 24 MP i objektivom za dubinu, funkcija Live Focus uređaja Galaxy A7 omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.
  • Objektiv od 24 MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla. Snimljene fotografije su zato savršene bistrine, kako na jakom svetlu, tako i pri uslovima niske osvetljenosti.
  • Uz pomoć Samsungove inteligentne funkcije za optimizaciju, Scene Optimizer, kamera uređaja Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike[1].

Prednja kamera od 24 MP i podesivi LED blic, daje bistre, čiste selfije u bilo koje doba dana. Uz funkciju Selfie Focus moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode. Lični pečat fotografijama moguće je dodati uz korišćenje AR emodžija i filtera za ulepšavanje.

Uređaj ima prepoznatljiv, beskonačni Super AMOLED displej od 6,0 inča. Galaxy A7 takođe podržava i Dolby Atmos®[2] tehnologiju za reporodukciju zvuka. Sa vrhunskim dizajnom stakla, bočnim senzorom za otisak prstiju koji je jednostavniji za korišćenje i glatkim, neprekinutim zakrivljenim linijama, Galaxy A7 je i praktičan i udobno leži u ruci. Dostupan je u tri elegantne boje – plavoj, crnoj i zlatnoj kako bi se uklopio u svačiji lični stil.

Uređaj Galaxy A7 dolazi sa servisima Bixby[3], Samsung Pay[4] i Samsung Health.

[1] Dostupno je 19 kategorija: hrana, portreti, cveće, scene u zatvorenom prostoru, životinje, predeli, zelenilo, drveće, nebo, planine, plaže, svitanja i zalasci sunca, predeli pored vode, scene sa ulice, noćne scene, vodopadi, sneg, ptice, tekst

[2] Dolby Atmos zvuk podržan samo kroz slušalice

[3] Bixby voice nije dostupan na uređaju Galaxy A7. Dostupnost Bixby servisa može da varira u zavisnosti od države.

[4] Dostupnost Samsung Pay servisa može da varira u zavisnosti od države, uređaja, funkcije, izdavaoca platne kartice i trgovca

hellomagazin.rsSamsung /Promo

Više o temama: