Savršen spoj u kuhinji – Podravka proizvodi i Metalac tiganji

Sa željom da nagradi one koji poznaju kvalitet Podravka proizvoda, te ih verno nose u srcu i stavljaju u korpu, kompanija Podravka Srbija je organizovala loyalty program. Mehanizam programa je jednostavan, a potrebno je samo da se sakupljaju nalepnice prilikom kupovine bilo kog proizvoda iz celokupnog Podravka asortimana.

Pored obaveznog joker poena koji se dobija kupovinom Vegete odminumum 200gr, na svakih sto dinara od kupovine nekog od proizvoda, dobija se jedan poen, a sakupljenih 13, 16, odnosno19 poena donose poklon Metalac tiganje. Reč je o inovativnoj liniji aluminijumskog nelepljivog posuđa sa efektom granita koje omogućava da se, uz indikator toplote, ukusna jela pripreme na nižoj i srednjoj temperaturi.

Program traje od 02.10.2017. godine do 30.11.2017. godine, odnosno do isteka zaliha, a odnosi se na sve maloprodajne objekte Qvattro company doo u Beogradu, Maxi Commerce doo u Novom Sadu, Fortuna marketau Aranđelovcu i Aleksandrović u Negotinu. Više informacija o celom programu nalazi se na Facebook strani kompanije Podravka Srbija.

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: