P3 objavio: Telenor mreža ponovo najbolja na testu

 

Ivana Španović glavna je zvezda nove kampanje koja promoviše Telenor mrežu

 Telenor je najbolja mreža u Srbiji, pokazalo je drugi put nezavisno merenje koje je sprovela međunarodna tehnološka kompanija P3. Priznanje za najbolju mrežu Telenor je dobio u čak pet od šest kategorija, koje se odnose na pokrivenost, brzinu preuzimanja i slanja podataka. 

-Zahvaljujući tome što smo mreža broj 1 u Srbiji i pokrivamo 4G-om gotovo 100 odsto i više od 300 gradova sa 4G + tehnologijom, spremno dočekujemo dalji rast upotrebe mobilnog interneta. To će stvoriti nove mogućnosti za korisnike i obezbediti brži rast privrede. Činjenica da je potvrda P3 došla ponovo u naše ruke  govori o tome da smo na pravom putu, kaže Mike Michel, generalni direktor Telenora Srbije.

Poznata srpska atletičarka Ivana Španović glavna je zvezda nove kampanje koja promoviše Telenor mrežu i pozitivne strane bavljenja sportom. 

P3 je međunarodna tehnološka kompanija koja meri kvalitet mobilnih mreža u više od 120 zemalja širom sveta. Oni imaju 20 godina iskustva i od nedavno koriste inovativnu crowedsourcingmetodologiju koja oslikava pravo korsničko iskustvo. Na osnovu njihovih rezultata, operatori širom sveta rade na unapređivanju performansi svojih mreža. 

 -Drugi put Telenor Srbija je najbolje ocenjena mreža u Srbiji sa ukupno 888 bodova i pokazali su se kao neko ko pruža korisnicima odlično iskustvo u svim testiranim kategorijama, kaže Hakan Ekmen, generalni direktor P3 communicatons.

Na teritoriji Srbije, u prethodnih šest meseci, kompanija P3 uzela je 20.7 miliona uzoraka od 9700 korisnika mobilne telefonije. 

Priznanje za najbolju mrežu stiglo je u vreme kada je Telenor sklopio partnerstvo sa Atletskim Savezom Srbije.

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: