Donacija kompanije Imlek deci iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu

imlek-1

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, kompanija Imlek, obradovala je Moja Kravica mlečnim paketićima štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kao i mališane sa dečjeg odeljenja na Klinici za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” u Sokobanjskoj, jer sva deca zaslužuju da praznični dani unesu ljubav i radost u njihova srca.

imlek-2

Kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, zbog čega je i ove godine odlučila da obraduje one kojima je podrška najvažnija. Mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Klinike za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” uživali su u mlečnim paketićima Moja Kravica čokoladnog mleka, milkšejka kao i mleka sa dodatkom A i D3 vitamina, posebno namenjenog deci.

imlek-3

U detinjstvu drugi odlučuju šta je najbolje za nas, a kada odrastemo moramo sami da donosimo prave odluke i odaberemo najbolji kvalitet za nas i naše najdraže. Oni koji su odrasli uz Moju Kravicu, rasli su i razvijali se zdravo i na taj način naučili da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Zbog toga je kompanija Imlek povodom novogodišnjih i božićnih praznika odlučila da Moja Kravica mlečnim paketićima obraduje najmlađe i učini njihove praznične dane lepšim – izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću Imleka.

promopromo

Više o temama: