Modni duel prvih dama: Melanija Tramp i Hulijana Avada pokazale šta znači imati stila

Dok su se modni portali juče zabavljali poređenjem modnog ukusa francuske prve dame Brižit Makron i prve dame Argentine Hulijane Avade, danas je glavna tema njen modni duel sa Melanijom Tramp.

Sve pomenute dame stigle su na Samit G 20 u Argentini u pratnji svojih muževa u fenomenalnim odevnim kombinacijama – poslovnim, ali ultramodernim.

Za susret i fotografisanje napolju, prva dama Amerike odabrala je cvetnu haljinu i zelene salonke, koje su se slagale sa karnerom na haljini, dok je argentinska prva dama izabrala jednostavnu dugu belu haljinu i sandale.

Obe su bile jednostavne, ali predivne, a uveče je usledio još jedan modni duel.

Stil koje prve dame vam se više dopada?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Hulijana se držala bele boje i ponela čipkanu haljinu A kroja, dok se Melanija pojavila u haljini tamno ljubičaste boje sa metalik kaišem koji je istakao njen vitak struk. Uz kaiš i haljinu uklopila je njen omiljeni model salonki u metalik zlatnoj boji i svojim izgledom privukla sve poglede prisutnih.

Ipak, za novi dan, Melanija i Hulijana su izabrale haljine sa dezenom, te je Melanija ostala dosledna i ponela kreaciju u bež boji s krem tufnama, dok je Hulijana izabrala nešto smeliji print u kombinaciji crne i zelene. Naravno obe su neizostavno bile u visokim potpeticama…

hellomagazin.rsStil/KurirGuliver/Getty

Više o temama: