Stefan Živojinović: Majstor za organizovanje kućnih žurki, ali i za slamanje srca

Stefan Živojinović: Majstor za organizovanje kućnih žurki, ali i za slamanje srca

Autor: | 04/08/2019

0

U porodici Živojinović hedonizam nije nešto što se događa sporadično, već stil života koji se neguje. Tako ni Stefan nije izuzetak od pravila. Otkako se krajem juna preselio u svoj stan, "gen“ za uživanje u lepim stvarima prosto mu ne da da miruje. S druge strane, želja da se dokaže na muzičkoj sceni ne dozvoljava mu da se previše opušta. Dane provodi u studiju, radeći na novoj pesmi i probama sa bendom.

- Ovo je prvi put ove godine da se kupam u bazenu - konstatovao je sa osmehom, a onda našoj ekipi otkrio po čemu pamti najluđi letnji provod.

- Bilo ih je bezbroj, teško mi je da izdvojim samo jedan. Kada imate veliko društvo, često se dešavaju nezaboravne stvari, posebno tokom leta. Žurke sa dobrom muzikom i pićem su obavezne, a jednu takvu na Zrću, na Pagu, zauvek ću pamtiti. Provod je bio fenomenalan.

Takav provod podrazumeva i “druženje” sa mamurlukom “dan posle”, a za njegovo lečenje Stefan ima poseban metod.

- Ne lečim ga. (smeh) Šalu na stranu, poslednjih nekoliko meseci uopšte ne pijem. Ako baš moram da nazdravim, popijem čašu, dve, ali daleko od toga da preteram. Posvetio sam se treninzima i zdravoj ishrani, tu nema mesta alkoholu. I odlično se osećam - ističe dvadesetdevetogodišnji pevač, poznat i kao sjajan organizator kućnih žurki. Da bi opravdao tu titulu, novi dom adaptirao je upravo u skladu sa njom.

- Stavio sam prozore sa trostrukim staklom, dobro smo izolovali stan, tako da je prostor obezbeđen za provod. Testirao sam koliko bučan mogu da budem, a komšije se, bar za sada, ne bune - smeje se Stefan, dodajući da ga roditelji povremeno posećuju, ali da ipak on češće odlazi u porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi.

Mlađi brat Viktor najvažniji mu je i najdraži gost.

- Često dolazi kod mene, ali zna i kada treba da ode, pa se odlično slažemo. (smeh) Veoma smo vezani, poveravamo se jedan drugom i fantastični smo saveznici. Ne kaže se džabe da je porodica najbolji prijatelj. Potpuno se slažem sa tim. Niko vam više neće pomoći i bolje vas posavetovati od najrođenijih.

Zgodan i popularan, Stefan je tiha patnja mnogih obožavateljki. Ipak, na pitanje o trenutnom emotivnom statusu ostaje nedorečen.

- Trenutno sam ispunjen na svim poljima i srećan sam. To je najbitnije. Neke stvari treba otkriti tek kada za njih dođe vreme. Lepo mi je, uživam sa dragim ljudima, na nastupima sa publikom i u radu na projektima koje ću uskoro predstaviti. Kada bih se žalio na nešto, zaista bih bio nezahvalan.

Iako su ga mediji nedavno ponovo doveli u vezu sa Milicom Pavlović, on tvrdi da su pre svega dobri prijatelji, a za koleginicu ima samo reči hvale.

- Milica je jedna od naših najpopularnijih pevačica i taj status stekla je isključivo radom i ulaganjima, za šta imam veliko poštovanje.

I dok većina njegovih vršnjaka smišlja različite taktike ne bi li osvojili osobu koja im se dopada, u njegovom slučaju situacija je sasvim suprotna.

- Iznenađuje me šta sve devojke rade da bi privukle moju pažnju. Ja uvek jasno stavim do znanja kada mi se neko dopada, pa do sada nisam morao da činim neke ludosti kako bih osvojio devojku koja mi se sviđa - kaže stariji sin Lepe Brene i otkriva šta misli o letnjim avanturama.

- Zašto da ne. Naravno, do neke normalne granice. Ni u tome ne treba preterivati.

Dok strpljivo radi na novoj pesmi vreme provodi i sa bratancem Aleksandrom. Sa njegovim roditeljima, Filipom i Aleksandrom rado razmenjuje profesionalne ideje i iskustvo, ali i usvaja njihove kritike.

- Aleksandra se nedavno vratila na muzičku scenu, ali odlično balansira između poslovnog i privatnog života, pa nalazi vreme i za porodična druženja, koja nam svima prijaju. Aleksandar je najmlađi član naše familije i svi uživamo kada smo sa njim. Uvek mi izmami osmeh. Neverovatno je koliko deca mogu da vas oraspolože i da vam ulepšaju dan.

Deana Đukić Luka Šarac, ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti