Voditeljka Kristina Radenković besna: Ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi!

Voditeljka Kristina Radenković besna: Ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi!

Autor: | 29/12/2019

0

Voditeljka Kristina Radenković je nedavno postala mama, a njena ćerka Tara dobila je brata kojem su ponosni roditelji dali neobično i retko ime Rogan.

Upravo zbog imena koje su Kristina i njen životni partner, advokat Nikola Radojević, još na početku zabavljanja izabrali za svog sina, započela je polemika na društvenim mrežama.

Što iz neznanja i iz neobaveštenosti, ali i iz puke potrebe nekih ljudi da hejtuju sve i svakoga, pa čak i ime deteta, na Instagramu i Fejsbuku su se pojavili komentari koji su sve, samo ne pristojni, ljudski i blagonakloni.

"O bože, ali ime "Rogan", da li su mogli da smisle nešto gluplje" - samo su neki od komentara.

Inače, za one koji nisu znali, Kristina je sa Nikolom za sina izabrala ime Rogan, po knezu Roganu iz "Gorskog vijenca".

Presrećna što je postala mama jednom divnom dečaku koji je poneo posebno ime s divnim poreklom, voditeljka Kristina Radenković nije mogla da ostane imuna na "zle jezike".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 18. Дец 2019. у 3:05 PST

Besna zbog ljudske pakosti i potrebe da nešto izuzetno pretvaraju u ružno, odreagovala je na svom Instagram Story-ju.

Voditeljka Kristina Radenković nije mogla da ostane imuna na "zle jezike"

"Ne uzimajte mi dete u usta. To je nevaspitano. Ne tiče vas se ime mog deteta, jer nije vaše, nego naše. Brinite svoju brigu, nevaspitani i nenačitani ljudi!

Možete meni da pišete svašta, da izbacujete svoju negativnu energiju i ubijate dosadu na mom internet profilu, ali ne uzimajte mi dete u usta vi dokoni ljudi, nisam vas pitala za mišljenje!"

Voditeljka Kristina Radenković je inače po obrazovanju glumica, nasmejani harlekin i divna Ofelija koja je svoje veštine transformacije kroz različite likove upotrebila u poslu pred TV kamerama.

U intervjuu koji je dala za magazin Hello!, tik pred porođaj, Kristina je otkrila kako je Tara prihvatila da će dobiri brata.

– Ona, inače, mnogo voli bebe. Stalno mi ljubi stomak i govori kako jedva čeka da vidi brata, ali ne znam da li je zaista spremna na promene koje će uslediti. I ja sam u njenom uzrastu tražila od roditelja sestru, a kad sam je dobila, bila sam grozna prema njoj.

Razlika će biti ista, skoro u dan, tri godine i devet meseci. Ako moja ćerka bude bar malo bolja nego što sam bila ja, to će mi biti dovoljno.

Uvek saosećam sa starijom decom, jer znam kako je bilo meni. Skoro četiri godine bila sam centar sveta i onda je stigla beba, slatka kao šećer, koja je sve očarala.

Voditeljka Kristina Radenković je sa mlađom sestrom imala burno detinjstvo

https://www.instagram.com/p/B6aZHgBgvPu/

- Moj mali ego to nije mogao da podnese, pa ne čudi što sam na svim slikama iz detinjstva, na kojima sam sa sestrom, tužna. Bila sam u depresiji do 27. godine, tako da mi je sve prilično sveže. (smeh)

Roditelji su me obožavali, ali i pored toga uvek se provlačila tema ko koga više voli i ko je na čijoj strani kad se nas dve posvađamo.

A bogami smo se svađale, pa i tukle. Bilo je baš gadno. Uspostavile smo dobru komunikaciju tek kad smo odrasle, završile školu i prestale da živimo zajedno. (smeh) - Ispričala je Kristina za Hello!.

Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smislili smo imena za ćerku i sina

https://www.instagram.com/p/B6SVvG_gXUh/

Voditeljka Kristina Radenković nam je tada otkrila da ime koje će dati sinu neće biti obično, neko na koje smo navikli i čuli ga mnogo puta, ali ni strano, moderno i fensi.

– Čućete ime kad se porodim, a verujem da će vas zabaviti i nasmejati. Meni je predivno. Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smislili smo imena za ćerku i sina. Tara je, zapravo, trebalo da se zove Anda.

Ne pitajte zašto, ne umem da vam objasnim. Pošto su se svi članovi naših porodica pobunili, tetka je presudila da bude Tara. Oko muškog imena nema pregovora. Posle toliko dana mučnine i povraćanja, ja sam ta koja odlučuje – poručuje Kristina uz osmeh i na kraju dodaje da će se na male ekrane vratiti već u februaru.

– Vidimo se na “Beoviziji”!

hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još