Ekskluzivne fotografije: Nataša Aksentijević krstila jednogodišnju ćerkicu Veru

Ekskluzivne fotografije: Nataša Aksentijević krstila jednogodišnju ćerkicu Veru

Autor: | 27/01/2020

0

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević i njen suprug Dušan krstili su jednogodišnju ćerkicu Veru, a Hello! vam donosi ekskluzivne fotografije

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević godinama uživa u ljubavi sa suprugom Dušanom. Tokom dugogodišnjeg skladnog braka dobili su dve ćerke: Helenu i Veru.

Mlađa devojčica, koja je na svet stigla pre godinu dana, i ovog januara bila je povod da se okupe najbliži članovi porodice Aksentijević i njihovi dragi prijatelji.

Nataša Aksentijević se vratila na posao: Moj suprug Duki je uzeo porodiljsko, on je neviđeni car!

- Usred sezone praznika mi smo proslavili jedan od najvećih, Verin rođendan i krštenje - kaže Nataša, koja je odlučila da sa čitaocima portala hellomagazin.rs podeli fotografije nastale tom prilikom.

Savršen dan u krugu najbližih prijatelja i rodbine 

Nataša je u njoj svojstvenom, duhovitom maniru, ispričala i šta je prethodilo svečanoj ceremoniji.

- Krajem septembra, kada pravoslavna crkva obeležava praznik Vera, ljubav, nada, negde oko podneva pozvali smo sveštenika. Pitali smo ga da li može da nam krsti mlađe dete. Odgovorio nam je tek predveče: “Kako ste to zamislili, danas za danas?!” Na kraju se sve namestilo... Tako da se Vera krsti oko prvog rođendana. Pošto je rođena na Badnji dan, kada su svi sa svojim porodicama, odlučili smo da proslavu odložimo za nekoliko dana.

Porodica, kumovi i najuži krug prijatelja Aksentijevića okupili su se u crkvi svetog Jovana Vladimira, koja se nalazi u blizini njihovog porodičnog doma. Za kuma su izabrali Nebojšu, druga iz detinjstva Natašinog supruga Dušana.

- Vera nosi ime pokojne bake mog muža. Nisam imala priliku da je upoznam. Osim kroz priče koje govore da je bila žena prepuna ljubavi i dobrote. Baka Vera je obožavala Dušanovog druga Nebojšu. I kao da je poslala mali “znak” da je baš on čovek koji treba da duhovno bdi nad njenom praunukom, imenjakinjom.

Slavljenica Vera šarmirala je sve goste

- Vera je na krštenju bila mirna, bar u prvo vreme. Širom raširenih očiju pratila je sve što se dešava. U trenutku kada ju je sveštenik okupao vodom, briznula je u plač koji se orio crkvom nekoliko minuta. Kada smo se “odrekli đavola”, svi zajedno zaputili smo se u obližnji restoran. Tamo su nam se pridružili članovi porodice i prijatelji koji zbog obaveza nisu bili u prilici da prisustvuju samom činu krštenja. Vera i Helena su bile prave domaćice. Vera je bila nasmejana i divno raspoložena. Dok se petogodišnja Helena potrudila da bude na usluzi svim gostima - smeje se ponosna majka dok nam prepričava utiske sa slavlja.

- Helena se toliko dobro provodila, da je svojom lepom energijom i smehom sve “zarazila”. Planirali smo svečani ručak, ali su nas vesela atmosfera i ušuškani ambijent naveli da proslavu prolongiramo u večernju zabavu. Svi su se fino proveli. A deci je najzabavniji momenat bio kada su izneli tortu u obliku daljinskog upravljača. Da ne bude zabune, to nema nikakve veze sa tim što ja radim na televiziji. Jednostavno, daljinski je Verina omiljna “igračka”.

Naša sagovornica ne krije da se i ona sama odlično provela na zabavi povodom ćerkinog prvog rođendana, a to pojašnjava rečima:

- Proslave dečjih rođendana, zapravo, svi skupovi na kojima se vidim sa prijateljima i njihovim porodicama, usrećuju me nego bilo koji klabing iz perioda moje mladosti. Valjda to ide sa godinama.

Eva Čubrović privatna arhiva

Pročitajte još