Vesna Zmijanac: Ja sam vuk samotnjak ali bez jednog ne mogu

Folk zvezda Vesna Zmijanac koja osamdesetih i devedesetih godina žarila i palila muzičkom scenom, prisetila se svojih muzičkih početaka i prvog nastupa koji je imala već sa sedam godina i to pred posebnom publikom.

– Sećam se da sam već sa sedam godina pevala deci iz moje ulice i držala prave koncerte, koji su dugo trajali. Te svoje prve nastupe sam završavala teatralno i uvek sam publici bacala deo odeće na kraju koncerta.Kada sam počela da se profesionalno bavim muzikom, bilo je drugačije vreme, nekako lepše, rekla je za VIP magazin i otkrila da jje kada joj je bio potreban pronalazila na Bukulji.

– Mislila sam da nikada neću naučiti da koristim Vajber i slične aplikacije, ali kako vreme odmiče, vidim da sam se odlično snašla. Ja sam vuk samotnjak i meni u mnogim trenucima niko ne treba, ali bez telefona ne mogu. Hvata me panika kada sam bez telefona duže od pola sata. Samo češljam po internetu i tražim razne stvari, a ko zna šta sve rade ova deca. Plašim se hoće li ljudi razgovarati za dvadesetak godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on


– Nikada nisam prestala sa nastupima jer bez muzike ne ne bih mogla. Svakog vikenda imam svirke i to me drži, ali za pola veka, koliko radim, moralo je da dođe do prezasićenja. U tim trenucima je moje skrovište Bukulja, tamo je moj mir. Međutim, ne mogu dugo da budem tamo sama, muzika je ozbiljna navlaka, to mi je u krvi. Samo oni pevači koji vrede mogu da dočekaju pozne godine ne sceni, a tako je i u mom slučaju, bila je iskrena pevačica koja je komentarisala i karijeru ćerke Nikolije.

– Kada je rekla da će se baviti pevanjem, ništa se nisam pitala, a tako je i danas. Ona dosta sluša Relju, što je i bolje, jer imaju sličan muzički stil. Meni je samo žao što ona ima divnu emociju u glasu, možda čak i lepšu nego ja, jedino nema dobar način da to pokaže. Svi veliki hitovi nastali su iz neke teške muke, a ona je nije nikada doživela. I baš zbog toga, Nikolija ne može da pokaže tu divnu i moćnu emociju.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani….

Hellomagazin.rsAlo/MondoM. M./ATAImages/Instagram

Više o temama: