Veliki dan: Aco Pejović uplakan pred kamerama (foto)

Pevač Aco Pejović ovih dana veoma je emotivno i burno primio informaciju koja je stigla na adresu njegove porodice.

Poznati folker veoma je vezan za svoju suprugu i tri ćerke, Mariju, Magdalenu i Ivu, sa kojima provodi svaki slobodan momenat koji ima.

A kako ćerkice rastu i grade svoj životni put, prirodno je i da polako odlaze iz porodičnog doma. Aco je pred kamerama emisije “Premijera” sa suzama u očima otkrio detalj koji je svima njima i te kako ulepšao život.

– Srećan sam ovih dana jer zvanično pre sedam dana mi je ćerka primljena na Univerzitet u Madridu – rekao je Pejović vidno uzbuđen.

– Plakao sam, i tada i sada, jer jako sam ponosan – priznao je Pejović.

Pevač je za “Hello” naveo i da nema dana, a da ne bude ponosan na činjenicu da su njegove naslednice izrasle u sjajne ljude.

– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – rekao je Aco za “Hello”.

hellomagazin.rsAta Images, Luka Šarac, printscreen youtube

Više o temama: