Toni Cetinski ne zaboravlja Dragojevića: Olivere tvoj će se glas slušati kao klasična muzika i za 300 godina! (video)

Već je prošla čitava godina od kako nas je napustio Oliver Dragojević, morski vuk koji je savršeno plovio muzičkim vodama, kojeg su voleli širom regiona, a uz čije pesme su se rodile mnoge ljubavi, započela velika prijateljstva…

Jedan od njegovih prijatelja i kolega, Toni Cetinski, je uz jednu staru fotografiju, koja svedoči o dugim godinama u kojima su negovali iskreno prijateljstvo, napisao jedno “internet pismo” u svom postu na Instagramu, jer, ma gde god da je, Oliver će to sigurno nekako pročitati i šeretski se nasmejati…

– Dragi moj morski vuče. Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Tvoj će se glas slušati kao klasična muzika i za 300 godina! Kad god čujem tvoj glas toliko je stvaran da samo čekam da se pojaviš negde iza ugla… Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smejali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te voleo i volim kao da si mi otac. 

– Od tebe sam najviše učio, jer sam od tebe i najviše dobio. Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedeo u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspešnog postojanja i rada. Oduvek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umetnik nego i ČOVEK i zbog toga ti veliko HVALA. Velika sreća i ponos što sam živeo i upoznao život poznavajući tebe. Duboka bol u grudima i velika praznina u mislima… Pesme koje si nam ostavio sada su jedina uteha.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) дана

– Godina je prošla, a bol i praznina su ostali, dapače, ponekad su čak i veći. Ostale su nam pesme kao uteha, i oni zajednički trenuci, koji se ne zaboravljaju. Davao je svima, najviše i najbolje od sebe, a pored toga što je bio vrhunski muzičar, bio je još veći čovek. Bila je privilegija i sreća, raditi i družiti se s njim.
Teško je nešto reći, osim jednostavno, hvala mu na svemu. Oliver ima posebno mesto u mom srcu i večno ću ga voleti! – poručio je Toni.

View this post on Instagram

OLIVER FOREVER ❤️🙏🏻🎶🎤

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

 

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: