Šta se događa sa Melanijom Tramp: Nije se pojavila u javnosti još od Božića?

Američka prva dama Melanija Tramp ostala je bez više od polovine zaposlenih u kancelariji zbog još jedne blokade koju sprovodi američka vlada, s time da više od tri četvrtine zaposlenih iz Bele kuće ne dolazi na posao.

U timu Melanije Tramp je desetero ljudi, a njih čak petoro trenutno je na neplaćenom odmoru.

Sve ovo je potvrdila i njena predstavnica za štampu, Stefani Grišam, rekavši kako im nedostaje pomoćnog osoblja. Upravo zbog tog nedostatka zaposlenih Bela kuća trenutno je zatvorena za javne posete turista, kao i za bilo kakva događanja.

Embed from Getty Images

Kakvo je stanje u Beloj kući, može se iščitati i iz toga što nikakvi cvetni aranžmani, ni ukrasi, nisu bili postavljeni tokom druženja organizovanog za pobednike College Football Playoff-a, kojima je, umesto najboljeg keteringa, poslužena fast food hrana naručena iz McDonald’sa, Wendy’sa, Burger Kinga i Dominosa.

Ipak, ono što dodatno zabrinjava to je da Melaniju Tramp niko nije video u javnosti od 26. decembra, iako je i dalje aktivna na društvenim mrežama. Američka javnost s nestrpljenjem iščekuje njeno pojavljivanje, a već nagađa da li je na pomolu još jedan skandal vezan uz nevernog Trampa ili su se ponovo pojavili problemi sa zdravljem.

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs/m.g.TportalGuliver/Getty

Više o temama: