Još jedna pevačica optužila Keti Peri za maltretiranje

Još jedna pevačica optužila Keti Peri za maltretiranje

Autor: | 19/02/2016

0


Čini se da je Taylor Swift imala pravo.

Keti Peri možda na prvi pogled izgleda slatko i nevino, no čini se kako se ispod ovčjeg kaputa krije prava vučica.

To je još prošle godine otkrila Tejlor Svift, koja je prijateljstvo s crnokosom pevačicom prekinula nakon što joj je ona pokušala da sabotira turneju, a onda joj je i posvetila pesmu "Bad Blood".

Nekoliko meseci kasnije, javila se još jedna pevačica, koja tvrdi da je Keti "maltretirala" na prošlogodišnjem festivalu Koačela u Kaliforniji. Radi se o široj javnosti nepoznatoj Rin Viver.


Rin je na Tviteru otkrila šta se tada dogodilo, a iako je posle toga obrisala tweetove, oni su se proširili.

- Došla je do mene i mog društva te pričala s mojim prijateljem, čekajući da ja nešto kažem. Kad god bih nešto progovorila, počela bi namerno da okreće glavu uokolo, pretvarajući se da nešto čuje. Onda bi pitala i ostale da li čuju nešto. I tako čitavu noć - započela je 23-godišnja pevačica svoju ispovest.

- U jednom trenutku je počela da priča mojim prijateljima kako sam opsednuta njome, dovoljno glasno da svi čuju. Čitavo vreme je zurila u mene, a zatim bi se pretvarala da ne postojim.

Keti još nije reagovala na optužbe pa se ne zna da se tako desilo ili je mlada Rin ovako želela da se dokopa malo više pažnje javnosti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin
Tagovi: