Snežana Đurišić se venčala u tajnosti? Zbog jedne stvari mladoženja posebno ponosan

  Snežana Đurišić se nakon tri godine veze odlučila da se na večnu ljubav zavetuje izrabraniku Vanji Miloševiću, piše Informer. Folk pevačica i ginekolog su se venčali u tajnosti krajem jula, a za najužu rodbinu i prijatelje upriličili su proslavu.

– Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao je izvor blizak novopečenom bračnom paru.

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Djurisic (@snezanadjurisic_official) on

– Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – rekao je Milošević za “Informer”.

– Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju- zaključio je on.

Hellomagazin.rsAta/MirkoTabasevic/Instagram

Više o temama: