Pogledajte kompletan snimak dodele nagrada “Hello! Person of the Year!”

Pogledajte kompletan snimak dodele nagrada “Hello! Person of the Year!”

Autor: | 13/12/2012

0

15:10 – 13.12.2012.
Pogledajte kompletan snimak dodele nagrada “Hello! Person of the Year!”

08:00 – 9.12.2012.

Snimak dodele Hello! nagrada moći ćete da pogledate danas, na kanalu Pink 2, od 19 časova. Ne propustite da vidite kako je izgledao celebrity događaj godine!

11:00 – 6.12.2012.

Snimak dodele Hello! nagrada moći ćete da pogledate u nedelju, 9. decembra, na kanalu Pink 2, od 19 časova. Ne propustite da vidite kako je izgledao celebrity događaj godine!

20:00 - 1.12.2012.

Sve detalje glamurozne proslave "Hello! Serbia Person of the Year!" možete saznati u novom broju magazina HELLO! koji će u prodaji biti od ponedeljka 3. decembra!

11:20 - 30.11.2012. 
O najglamuroznijem događaju godine uz brojne pohvale izvestili su mnogi mediji, kako u Srbiji, tako i u bivšim jugoslovenskim republikama. Opširne izveštaje praćene fotografijama sa Belog dvora objavili su srpski portali nadlanu.com, Smedia, koja navodi da je "crveni tepih ključao", dok Telegraf piše da je događaj bio "kraljevski"! Izveštaje su preneli i portal hrvatske TV Nova, Index.hr, Story.hr, Jutarnji, crnogorski CdM i brojni drugi portali u čitavom regionu.

"Hello! Person of the Year!" Laureati 2012. :

 • Aja Jung, balerina, "Beogradski festival igre"
 • Ivana Maksimović, srebrna olimpijka u streljaštvu - London 2012.
 • Andrija Prlainović, vaterpolo reprezentativac, bronza - London 2012.
 • Danica Maksimović, glumica
 • Snežana Divac,fondacija "Vlade i Ana Divac"
 • Miloš Biković, glumac
 • Goran Milić, direktor programa "Al Džazira Balkans"
 • Snežana Dakić-Mikić, voditeljka, "U trendu"
 • Frano Lasić, glumac i pevač
 • Srđan Predojević, voditelj jutarnjeg programa TV Pink
 • Zdravko Čolić, pevač
 • Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink
 • Tamara Grujić, voditeljka emisije "Radna akcija" na TV Prva
 • Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica
 • Nikola Rađen, vaterpolo reprezentativac, bronza - London 2012.
 • Radoš Bajić, reditelj i glumac
 • Milorad Kapor, glumac, uloga u novom 007 filmu -"Skyfall"
 • Severina Vučković, pevačica
 • Nenad Radujević, vlasnik modnog studija "Click"
 • Maja Nikolić, voditeljka jutarnjeg programa RTS
 • Momčilo Otašević, mladi glumac, "Budva u pjenu od mora", "Led"
 • Milica Mandić, zlatna olimpijka u tekvandou - London 2012.
 • Jadranka Jovanović, operska diva
 • 20:15 Dodela nagrada

  Svečana ceremonija dodele nagrada za Hello! Ličnost godine je upravo počela. Program kao i prošle godine vodi bračni par – voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić. Nakon nastupa hora “Braće Baruh”, prisutnima se obratio i dobrodošlicu poželeo princ Aleksandar Karađorđević.


  21:15 - 29. 11. 2012.
  Nakon oficijelnog dela programa i uručenja priznanja laureatima u prelepom ambijentu raskošnih prostorija Belog dvora upriličen je koktel, kojem osim dobitnika prisustvuje i veliki broj poslovnih ljudi i predstavnika najuspešnijih kompanija u našoj zemlji i regionu. Zvanice su poslužene ukusnim specijalitetima i šampanjcem, a osim besprekornom organizacijom, svi gosti su bili oduševljeni i jedinstvenom prilikom da prisustvuju jednom događaju priređenom u ekskluzivnom prostoru kraljevskog kompleksa na Dedinju.


  20:15 - 29.12. 2012.
  Posle koktela dobrodošlice zvanice su se smestile u svečanoj sali i zvanična ceremonija dodele nagrada za Hello! Ličnost godine je počela. Program kao i prošle godine vodi bračni par - voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić.

  Nakon nastupa hora "Braća Baruh" prisutnima se obratio i dobrodošlicu poželeo princ Aleksandar Karađorđević.

  U prvom redu svoja mesta zauzeli su domaćini zabave, predsednik "Color Press Grupe", gospodin Robert Čoban i njegova supruga Sandra, direktor nedeljnih izdanja "CPG" Sreten Radović, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Milica Milić i advertajzing direktor Goran Radulović, a tu je i kraljevski par - princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević.

  Dobrodošlicu laureatima i gostima poželeo je i glavni i odgovorni urednik magazina "Hello!" Saša Tošić koji se zahvalio princu i princezi na svesrdnoj podršci koju već pet godina pružaju nedeljniku. Tošić je izrazio zahvalnost i svim prisutnima, kao i čitaocima kojih svake nedelje ima u sve većem broju.

  Atmosfera je veoma glamurozna i svečana, a prva dobitnica statue je balerina Aja Jung.
  - U Srbiji nema puno nagrada za umetnost, ovo smatram prvom nagradom - izjavila je ona.
  Ivana Maksimović, srebrna olimpijka, za ovu priliku odenula je crno-belu haljinu i pepito sako, i druga je po redu primila laskavo priznanje.

  Vaterpolista Andrija Prlainović, bronzani olimpijac, prisutnima se obratio rečima:
  - Hvala u ime svih igrača i Saveza, ovo je veoma značajno priznanje i svima nam mnogo znači!

  Glumica Danica Maksimović se zahvalila na nagradi i izjavila:
  - Čestitam svima, u lepom sam društvu!
  Snežana - Ana Divac dobila je nagradu za humanitarni rad koju je posvetila "običnim ljudima koji su joj inspiracija".

  Nagradu je dobio i Goran Milić, direktor "Al Jazeera", a mladi glumac Miloš Biković prisutnima se obratio rečima:
  - Hvala na nagradi, vi ste elita, kako se vi ponašate, tako se i cela nacija ponaša!

  Nagradu je potom primila i voditeljka televizije Pink Snežana Dakić Mikić, koja je odenula usku ljubičastu haljinu sa dubokim dekolteom i upadljivom ogrlicom, a potom i njen kolega Srđan Predojević.

  Preuzimajući nagradu hrvatski muzičar Frano Lasić izjavio je:
  - Verujte u umetnost i ljubav i svi ćemo biti srećni!
  Zdravko Čolić Čola najavljen je pesmom, a potom je nastupila grupa "Frajle".

  Havijer Hunk, vlasnik Hola! licence poslao je poruku i pozdrave kolegama i poslovnim partnerima u Srbiji, a potom su voditelji uručili nagradu Svetlani Ceci Ražnatović.

  - Hvala svima, mnogo mi znači ova nagrada. Želim nam svima da u sledećoj godini budemo još uspešniji! - rekla je folk diva.

  Nagradu je kao i prošle godine dobio i vlasnik televizije Pink - Žejko Mitrović:
  - Lako je u dobrim vremenima biti uspešan, poenta je biti dobar u teškim vremenima!
  - izjavio je Željko.

  Voditeljka emisije "Radna akcija" Tamara Grujić jedna je od dobitnica nagrade, zahvaljujući se na priznanju ona je izjavila da je ova emisija koja se emituje na TV Prva usrećila je 24 porodice, odnosno stotinak ljudi.

  Vaterpolista Nikola Rađen je primajući statuu izjavio:
  - Nisam neki govornik, hvala onima koji su glasali, bez podrške - ništa. Svi radimo za dobrobit Srbije! 

  Nagradu je potom preuzeo glumac i reditelj popularne serije "Selo gori, a baba se češlja" - Radoš Bajić.

  Stih Arsena Dedića "S kim ću ostati mlad ako svi ostarite" najavio je Frana Lasića:
  - Oni ostali mladi, a ja... Govor će biti kratak koliko mogu da držim uvučen stomak!
  - našalio se muzičar.

  Srpski glumac koji igra u najnovijem filmu o Džejmsu Bondu - Milorad Kapor je preuzimajući nagradu duhovito prokomentarisao:
  - Verujem da Havijer Bardem 'puca' od zavisti što sam mu uzeo ovu nagradu ispred nosa! Sad još da napravimo i srpski odgovor na Bonda!

  Hrvatska pevačica Severina prisutnima se obratila rečima:
  - Dobro veče, spomenuli ste sve, samo ne Severinu koja glumi u Bondu! Najveći uspeh mi je večeras što nisam pala niz stepenice zbog duge haljine! Drago mi je da nas umetnost spaja!

  Laskave titule Ličnost 2012. godne dobili su i Nenad Radujević, vlasnik modne agencije "Klik", voditeljka Maja Nikolić, mladi glumac Momčilo Otašević i sportistkinja Milica Mandić.

  Zlatna olimpijka zahvalila se na nagradi rečima:
   - Veliko zadovoljstvo, nagrada mi je još draža jer je biraju čitaoci i biće mi motivacija za nove uspehe!

  Operska diva je Jadranka Jovanović nagradu je primila odevena u crnu usku haljinu:
  - Lepo je kada neko primeti vaš rad, a vidim da se ovde nagrađuju ličnosti od integriteta!
  Nakon uručenja priznanja svi dobitnici su skupa pozirali brojnim fotoreporterima.

  19:30
  Prve zvanice stigle su na plato ispred Belog dvora. Crvenim tepihom prošetali su glumac Radoš Bajić koji je na zabavu stigao u društvu svog sina, zatim vlasnici modne agencije "Select", bračni par Dragana i Nebojša Grnčarski, kao i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu Milica Mandić. U raskošnoj, dugoj haljini, bele boje na jedno rame, pojavila se folk diva Svetlana Ceca Ražnatović koja je za ovu priliku svoju kosu skupila u elegantnu punđu.
  Bračni par Ana Kokić i Nikola Rađen uklopili su svoje odevne kombinacije - pevačica je  odenula crnu koktel haljinu, a vaterpolista je obukao elegantno odelo iste nijanse.
  Potom se na crvenom tepihu pojavila Severina. Hrvatska pop pevačica strpljivo je pozirala fotoreporterima u dugoj prozirnoj haljini crne boje, posutoj srebrnim kristalima, preko koje je odenula nesvakidašnji crni kaput od perja. Za ovu priliku šarmantna brineta je raspustila i "ispeglala" svoju dugu kosu. Zvezda se potom srela sa prijateljem Franom Lasićem sa kojim se srdačno pozdravila. Nekadašnje televizijsko lice Tatjana Vojtehovski i vlasnica marketinške agencije "Vojtehovski communications" na zabavu je došla u haljini ljubičaste nijanse. Vlasnica agencije "Miss Yu" Vesna da Vinča odenula je crnu haljinu, a na zabavu je stigla u pratnji novoizabrane Mis Srbije Aleksandre Doknić. Misica je na svojoj glavi nosila krunu, a obukla je kratku crvenu haljinu sa šlepom.
  Voditelj Vlada Stanojević došao je sa devojkom koja je za ovu priliku odenula dugu krem-zlatno haljinu, a zatim je na zabavu stigao i kreator Saša Vidić.
  Veliku pažnju okupljenih novinara i fotoreportera izazvao je dolazak pop zvezde Zdravka Čolića. Legendarni pevač je u elegantnom crnom odelu strpljivo pozirao, a posle njega na zabavu je stigla i modna kreatorka Verica Rakočević.
  Bračni par Vlade i Snežana Divac blistali su na crvenom tepihu ispred Belog dvora, a supruga legendarnog košarkaša odenula je elegantnu crnu haljinu. Uvek elegantna mlada pevačica Ilda Šaulić pojavila se u širokoj haljini do kolena, a njen pratilac ove večeri bio je fotograf Miloš Nadaždin.

  Svečana dodela nagrada “Hello! Serbia Person of the Year” večeras će po drugi put biti upriličena na Belom dvoru. Glamurozna ceremonija koja je prošle godine okupila impozantan broj javnih ličnosti i izazvala nezapamćenu pažnju medija počeće u luksuznom ambijentu ovog istorijskog zdanja na Dedinju. “Hello! Serbia Person of the Year”, organizuje najčitaniji svetski magazin o poznatima – “Hello!”, koji u Srbiji već pet godina svojim tekstovima i ekskluzivnim fotografijama zauzima lidersku poziciju među glossy magazinima. Na izmaku još jedne uspešne poslovne godine kopmanija “Color Press Group” nagradiće ovim laskavim priznanjem 22 osobe koje su izabrali čitaoci magazina "Hello!" i portala hellomagazin.rs, a koje će svojim kućama poneti statue koje je za ovu priliku dizajnirao Karim Rašid.
  Za razliku od većine manifestacija, laureati „Hello! Srbija ličnost godine“ nisu podeljeni u kategorije, već su to poznati sa filmske, muzičke, kulturne i modne scene, kao i ličnosti koje su humanitarnim aktivnostima svojim radom i medijskim nastupima obeležile 2012. godinu. Kao i prošle godine u ulozi voditelja zajedno će se naći slavni bračni par, glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović-Lečić.


   


  Press i Web Clipping


  Autor: Hellomagazin.rs
  Foto i video: Ivan Vučićević, copyrighted

  Komentari (0)

  Loading
  Tamara Roksandić hellomagazin

  Slične Vesti