Zaljubljena Emina Jahović: Kod Sadetina mi se baš sve dopada

Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku Džeren Hindistan, s kojom je u ljubavi, dok je naša pevačica uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Emina otkriva da joj je lepo sa njim i da se i dalje upoznaju.

– Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak – sa osmehom na licu priča Emina, a na pitanje šta joj se najviše dopada kod novog dečka, kaže:

Nikada nije bila seksepilnija: Emina Jahović zanosna u izrazito kratkoj haljini (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Şimdi Duyduk Magazin (@simdiduyduk) on


– Ne znam šta bih ti rekla, sve, sve.

Nakon razvoda od Mustafe, Emina se potpuno posvetila sinovima Jamanu i Javuzu, pa sa njima trenira, radi domaće zadatke…

Emina Jahović o novoj ljubavi: Sve se desilo spontano, susret je bio sudbinski (video)

– Oni treniraju sa mnom i gledaju mene i Mustafu, a mi verujemo da deca ne uče od roditelja slušajući ih, već gledajući ih. Mi ih vaspitavamo na takav način da sutra budu sportisti i da rastu sa puno ljubavi jer smo mi ostali dobri prijatelji posle razvoda i uvek će tako biti – kaže pevačica koja je u Srbiju došla bez mališana.

– Sinovi su sa tatom u Istanbulu i čekaju mamu. Ja se brzo vraćam i vraćam se svom poslu jer razrađujem novu liniju kozmetike – poručuje Emina.

Pevačica živi u Istanbulu i u Srbiju dolazi na nekoliko dana, ali i pored toga joj nedostaje zemlja u kojoj je rođena.

– Najviše mi nedostaju prijatelji i rođaci i atmosfera. Ja bih mogla najviše da pevam nostalgične pesme koje slušaju ljudi u inostranstvu – kroz osmeh kaže pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinn.com (@magazinncomm) on


Inače, mnoge interesuje ko je Sadetin Saran koji je osvojio Eminino srce. Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogatstvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Do 12. godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sadettinsaran on

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna posle godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

 

Grade kuću u Asosu?

Emina Jahović i njen izabranik Sadetin Saran nedavno su se našli u centru skandala u turskim medijima kada su voditeljke jedne emisije objavile priču da su njih dvoje proveli noć u jednom hotelu. One su na nacionalnoj televiziji iznele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin i ispričale kako su se neki gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Inače, turski mediji pišu da su ostali gosti hotela bili nezadovoljni zbog toga. A u hotelskoj sobi, kako pišu turski mediji, Emina i Sadetin su bili zato što u blizini tog hotela, u Asosu, grade kamenu kuću, te su nadgledali radove. Emina je ove priče demantovala i napomenula da će ih tužiti.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/Ataimages/Instagram

Više o temama: