Vlada Mandić za Hello!: Supruzi ispunjavam sve trudničke želje

Bivši rukometaš i uspešni preduzetnik Vlada Mandić postaće otac po treći put. Vest da će on i njegova izabranica Jasmina Trnavac, sa kojom ima jednoipogodišnjeg sina Petra, u maju na svet dočekati još jednog člana porodice, neizmerno je usrećila proslavljenog sportistu i lepu studentkinju, koja uživa u blagoslovenom stanju. U prostranom porodičnom domu, smeštenom u starom delu Beograda, idealnom za radoznalog mališana koji tek otkriva svet oko sebe, raspoloženi roditelji podelili su svoju radost sa ekipom magazina “Hello!”, dok s nestrpljenjem čekaju da im se na proleće pridruži novi član.

– Presrećan sam zbog trudnoće, to su najlepše vesti koje čovek može da dobije. Ja sam odrastao u velikoj porodici. Iako imam samo jednog rođenog brata, odmalena sam vezan za svoju braću i sestre od stričeva i ujaka, i uvek sam želeo da imam što više dece. Tako sam vaspitan, Hercegovac sam, hvala Bogu imam i uslova, i mislim da sam na dobrom putu da ostvarim tu želju – ozarenog lica počinje razgovor poznati otac, ponosan na svoju izabranicu, sa kojom već nekoliko godina uživa u skladnoj vanbračnoj zajednici. Za razliku od prethodne trudnoće kada je osećala tegobe, nasmejana mlada majka kaže da ovoga puta i psihički i fizički lakše podnosi drugo stanje.

– Sada je sva pažnja usmerena na Petra, pa nemam vremena da brinem, sve ide svojim tokom. Na sreću, prilično kasno sam saznala za trudnoću, tek u četvrtom mesecu, što je sjajno, jer ću kraće biti svesna da sam trudna – šaljivo kaže lepa trudnica koja još ne zna pol bebe, mada ona i Vlada uveliko razmišljaju o imenu za novorođenče.

– Petar je ime dobio po svom prađedu, kako je običaj kod nas, tako da i sada razmišljamo o imenima koja su u porodici, tradicija mora da se ispoštuje. Ako bude dečak, daćemo mu ime… 

A o kom imenu je reč i šta je još ispričao ponosni Vladimir koji ispunjava svoj san da ima porodicu sa najmanje petoro dece, možete pročitati samo u najnovijem broju magazina Hello koji je u prodaji od 20. februara!

Deana ĐukićMirko Tabašević

Više o temama: