Viktorija Bekam: Ne razlikujem se od drugih zaposlenih majki

article-2316331-1985FBBD000005DC-348_634x871

Viktorija Bekam (39) prisustvovala je modnoj konferenciji koju je tokom prethodnog vikenda u Londonu organizovao magazin Vogue. Njeno gostovanje, na kojem je govorila o svojoj karijeri, ali i privatnom životu, privukao je veliki broj posetilaca.
– Nisam očekuvala ovoliko ljudi, da ste mi rekli da će biti ovoliko posetilaca, možda bih ustala i zapevala. To bi bilo zabrinjavajuće – našalila se poznata dizajnerka.
Ona je opisala kako izgleda jedan njen dan.
– Ustajem veoma rano i pregledam domaće zadatke sa decom, kao i svaka zaposlena mama. Takođe, vrlo kasno ležem jer imam bebu i 14-godišnjaka koji odbija da ode u krevet, tako da ne spavam onoliko koliko bi želela. Veoma je teško žonglirati sa poslom, decom, suprugom koji često putuje. Ipak, imam pomoć, dadilju, ne mogu sve da postignem sama – otkrila je Viktorija i dodala:
– Zaista uživam u majčinstvu, volim svoju decu i sve bih uradila za njih. Ali volim i svoj posao. Svako ko kaže da je to lako ne govori istinu.
Postioci su imali priliku i da otkriju i neke detalje o Viktorijinom poslu.
– Ja sam perfekcionista i volim da je sve urađeno kako treba. Verovatno sam veoma naporna za saradnju jer mi je to veoma važno, s obzirom da sam stvorila ovaj brend ni od čega do onoga što je sada – kaže ona i dodaje da svu odeću koju napravi najpre sama isproba.
– Imam sjajan tim. najpre sednemo i razgovaramo i potom se ja skinem i pravim odeću. Dizajniram garderobu koju bih sama želela da nosim. Volim žene i želim da se osećaju dobro, samouvereno i snažno – istakla je bivša članica grupe “Spice Girls”.

Izvor: Life Content

Više o temama: