Treći nastavak filma “Seks i grad” bez Sare Džesike Parker

Treći nastavak filma “Seks i grad” snimiće se po knjigama Kendis Bušnel “Kerini dnevnici” i “Leto i grad”, ali u njemu neće igrati ni jedna od glmuica iz čuvene serije i prva dva dela filma. U novom nastavku filma glumiće četiri nove mlade holivudske glumice, koje bi trebalo da dočaraju život glavnih junakinja u njihovoj najranijoj mladosti kao i njihov prvi susret.
Producenti filma su izabrali Blejk Lajvli da preuzme ulogu Samante Džons, Selenu Gomez za Šarlot Jork, Emu Roberts za Mirandu Hobs a Elizabetu Olsen za Keri Bredšo. Ova novost stiže posle višemesečne neodlučnosti jer producenti nisu mogli da se dogovore da li da nastavak filma bude skoncentrisan na doživljaje Keri i Zverke ili na prošlost glavnih junaka.
Odluka je konačno doneta pošto je glavna glumica Sara Džesika Parker nedavno izjavila da sigurno neće ponovo prihvatiti ulogu u nastavku filma, jer je u protekla dva dela već sve ispričano što se moglo ispričati o životu glavnih junakinja. Ali autor dve nove knjige o Kerinoj mladosti Kandis Bušner smatra da je ovo tek početak jer svaka od junakinja ima svoju prošlost i da nove avanture tek predstoje…

Izvor: Tanjug

Više o temama: