Tamara Dragičević: Spremna za nove radne pobede

hello!_301_1

Mlada i talenotvana glumica, kao i učesnica prve sezone šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, Tamara Dragičević, otkriva da je posle četvoromesečnog napornog snimanja ovog šoua nastavila ka novim radnim pobedama, jer za odmor, kako kaže, ne zna!
Nakon završetka šoua Tvoje lice zvuči poznato, i kratke pauze, opet radim u pozorištu, sa nestrpljenjem sam čekala novu pozorišnu ulogu i eto desilo se, ove nedelje krećemo sa probama. Volim tu promenu, nakon televizije pozorište i obrnuto! Dobila sam poziv za ulogu u predstavi “Slavno” u pozorištu “Atelje 212”, u kojoj glavnu ulogu igra Gorica Popović, a pored nje igra i moj drug sa klase Ivan Mihailović. Ja ću igrati u predstavi tri različita lika što će biti još interesantnije i još veći izazov za mene. U režiji Đurđe Tešić, sjajne mlade rediteljke.
Kada smo je pitali da li ima u planu još neke projekte, Tamara je rekla:
U pregovorima sam za još jednu predstavu, ali o tom potom. Sve u svemu ovih narednih par meseci će mi biti u znaku pozorišta.
Tamara je takođe dodala da joj je bila čast što je bila deo šoua “Tvoje lice zvuči poznato”.
Drago mi je što sam bogatija za to iskustvo i što sam bila deo toga, i nadam se da je to samo početak tako zanimljivih iskustava.

Izvor: Prva.rs

Više o temama: