Tajna originalne i nesvakidašnje venčanice Danijele Karić

Njeno venčanje je bilo baš na Osmi mart. Na Dan žena naša pevačica je izgovorila veliko “da” muškarcu koji je na poseban način osvojio njeno srce i u haljini koja je jedna od najorginalnijih venčanica koju ćete videti.

Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić sklopili su građanski brak. Mlada se pojavila u venčanici u stilu grčke boginje, a mladoženja u elegantnom odelu koji je koloritom bio usklađen sa njenom odećom.

Originalni modni izbor koji se ne sreće često na venčanjima zaintrigirao je mnoge.

– Ovo je bilo opštinsko venčanje i Ivan i ja nismo želeli da ono odvuče fokus sa pravog veselja i svadbe koju ćemo imati posle venčanja u crkvi na proleće, a koje nam je izuzetno bitno i važno. Tada ću nositi pravu venčanicu. Za ovu priliku smo želeli da budemo elegantni i dovoljno lepo obučeni da jednog dana, dok budemo gledali slike sa venčanja, imamo lepe uspomene – rekla je Danijela Karić za Ženu.

U nesvakidašnjoj venčanici izgledala je sjajno, a iza same haljine krije se neverovatno zanimljiva priča.

– Ova haljina je na neki način čekala ovakvu priliku. Dobila sam je od mame na poklon pre nekoliko godina, kada je ona insistirala da mi je kupi u jednoj radnji u Londonu. S obzirom da mi je tada bila komotnija ja nisam želela da mi je kupi, ali naravno, ona je bila uporna uz izgovor: “Neka, sine, naćiće se prilika za nju”. Bila sam na nju potpuno zaboravila i eto nekoliko dana pred naše opštinsko venčanje setila sam je se i odlučila da nju obučem – dodaje Danijela koja će sa suprugom Ivanom za nekoliko meseci dobiti dete.

Poznati par su na venčanju podržali porodica i prijatelji. A posle ceremonije usledio je svečani ručak. S obzirom da je Danijela u drugom stanju, medeni mesec će malo pričekati, a da je situacija drugačija, kako nam je rekla, sa suprugom bi se uputila na neku egzotičnu destinciju.

Pre nego što su sklopili brak, njih dvoje su pratili komentari da su “ludi od ljubavi” i da se tako zaljubljen par odavno nije video na javnoj sceni.

Da je Ivan pravi muškarac za nju, Danijela je shvatila posle jedne važne situacije.

– Kada je u jednom od naših razgovora na prvo mesto stavio naš odnos prema mom sinu Filipu i ćerki Moniki. Rekao je da mu je najvažnije da ga oni prihvate jer sve ostalo može da padne u vodu ukoliko sa njima ne budemo imali harmoničan, zdrav i iskren odnos – otkriva Danijela koja sa Ivanom očekuje rođenje sina.

View this post on Instagram

Dreams do come true🙌🏻All of me Loves All of You❤️🙏🏻😘#Repost @ivanmileusnic with @get_repost ・・・ Mislim da je ovaj trenutak bio jedan od najvećih uzbuđenja u mom životu. Ova trema i ovaj osećaj u stomaku ne može da se opiše. Najlepša nervoza ikada. Hvala puno @alfamedica.rs i @alexandradulovic na prelepoj brizi o svemu i na prelepoj ideji da saznamo ovakvu stvar i da ostane urezana u najlepše uspomene u životu. MOJ NAJVEĆI SAN POSTAJE JAVA!!! Još uvek nisam svestan sveukupne sreće koja me zadesila. Pre svega, hvala Tebi ljubavi @danijelakaric koja me voliš najlepše na svetu i koja svaku moju želju pretvoriš u realnost. Hvala ti za ovaj moj najveći san. Ovo je moj najveći i najvredniji poklon u životu. Hvala za original nacin saznanja pola deteta🙌🏻👶🏻💙😇 @medigen.balkan #baby #father #mother #insta baby #danijelakaric #ivanmileusnic #alfamedica #parents #couplegoal #liviatest #endlesslove💙

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on

 

hellomagazin.rsZena.BlicAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: