Raša Bukvić: Novi holivudski izazovi

Exclusive... Radivoje Bukvic Out For Dinner At Madeo Restaurant

Glumac Radivoje Bukvić trenutno u Njujorku snima triler sa Edom Harisom i Lijamom Nisonom. Raša tumači lik dilera i za “Blic” kaže da zasad snimanje ide kao po loju.
– Snimamo već nekoliko nedelja na lokacijama u Njujorku. Sa ekipom sam uglavnom u Bruklinu i Kvinsu, mada ću ih uskoro napustiti jer ću završiti sve svoje scene – priča za “Blic” glumac koji je svoju internacionalnu karijeru započeo ulogom u filmu “Largo Vinč” 2008. godine.
Kaže da mu je zeleno svetlo za ovaj film španskog reditelja Žaume Kolet Sere bila uloga u jednom od najpoznatijih akcionih ostvarenja “Umri muški 5”, u kome je glumio uz Brusa Vilisa.
– Dodeljena mi je uloga narko-dilera koji želi ozbiljniju količinu heroina da prenese preko granice i da ga rasturi po Njujorku i okolini – otkriva Bukvić.
Srpski glumac je oduševljen svojim kolegama na snimanju.
– Glavni glumci u filmu su Lijam Nison i Ed Haris – priča Bukvić.
Kaže da je njegov direktan partner u filmu Ed Haris.
– Čovek je genije, to odmah mogu da kažem. On mi je svojom predanošću na snimanju objasnio kako se opstaje u Holivudu više od tri decenije. Tip je glumački genije, besprekoran i posvećen svom poslu maksimalno – kaže naš glumac.
Sa drugom zvezdom ovog filma Lijamom Nisonom Radivoje na ovom projektu nema previše zajedničkih scena.
– Sa Lijamom nemam direktnih scena. Međutim, ja ga znam odranije. Sarađivali smo kada se pre nekoliko godina u Parizu snimao “Taken” – ispričao je Raša Bukvić.
Glumac koga je domaća publika poslednji put videla u serijama “Moj rođak sa sela” u ulozi oficira Rabela i “Cvat lipe na Balkanu” kao Sinišu Sokolovića kaže da je zadovoljan svojom karijerom.
– Zadovoljan sam postignutim u poslednjih godinu dana jer uspevam da uskladim obaveze između Pariza i Los Anđelesa – rekao je na kraju.

Izvor: Blic
Foto: FAME

Više o temama: