Promena u žiriju Pinkovih zvezdica: Ko dolazi na Leontinino mesto?

Kako se četvrta sezona “Pinkovih zvezdica” bliži kraju uzbuđenje raste, a u osmom krugu je došlo do promene u sastavu žirija.

Umesto Leontine Vukomanović, u crvenoj stolici naći će se Ivana Peters, poznata pop pevačica, koja je nekada sa Gocom Tržan činila grupu “Tap 011“. Pored Goce koju dobro poznaje, Ivana ne sumnja da će se dobro slagati i sa ostalim članovima žirija, Jelenom Tomašević, Milanom Stankovićem i Sergejem Ćetkovićem.

– Sve ih jako dobro znam, pogotovo Gocu, jer smo zajedno bile u bendu “Tap 011”. Jelenu, Sergeja i Milana znam iz nekog studijskog rada, tako da sam među svojima. Adekvatna sam zamena za moju kumu Leontinu koja nije tu – rekla je za Pink Ivana.

Ne samo da je pratila prethodne sezone ovog šou programa, već je kroz spremanje nekih kanididata bila uključena u njega.

– Gledala sam, najviše prvu i drugu sezonu, čak sam i bila deo toga jer sam držala časove i pomagala nekoj deci da usavrše svoje znanje, i bili su veoma uspešni u tome. Jedna od njih je i Ivana Babić, koja se posle naših časova vratila u takmičenje kroz baraž, i najponosnija sam na nju. Radujem se što ću čuti mnogo talentovane dece –
bila je uzbuđenja Ivana.

Hellomagazin.rsHellomagazin.rs/Pink.rsAntonio Ahel/Ataimages/Mirko Tabašević/Instagram

Više o temama: