Pozlilo joj na nastupu u Crnoj Gori: Ana Kokić primljena u bolnicu

Pevačici je nakon nastupa u Sutomoru u subotu uveče pozlilo, nakon čega je primljena u bolnicu, gde su joj odmah dali infuziju.

Ana Kokić je poslednjih meseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula letnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora. Jedna je od najtraženijih domaćih pevačica, što nju raduje, ali sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Pevačica je održala spektakularan nastup, ali joj je pred kraj bilo loše.

– Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pevala je celu noć, a svi su đuskali uz njene pesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gde su joj dali infuziju – priča naš izvor koji je bio na licu mesta.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osetila se bolje.

– Ispoštovala je savete lekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedelja doživela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i lekari su je savetovali da se odmori. To je i primenila odmah po izlasku iz bolnice – kaže dalje izvor.

Naime, Ana je pozvala supruga Nikolu Rađena i rekla mu da je sve u redu i da se ne stresira. Ana je čitav dan provela leškareći, pila je samo vodu i ceđene sokove. Nakon toga, odmah je otputovala u Vrnjačku Banju kod Nikole, gde on drži vaterpolo kamp za decu.

– Ana je održala radionicu sa mališanima na temu uspeha i koliko je fizička spremnost bitna u svakom poslu. Deca su se najviše interesovala za njeno učešće u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, a ona im je strpljivo objašnjavala kako teku pripreme pred svaki nastup. Ovo je bila idealna prilika i da se malo druži s decom, ali i s Nikolom, budući da su u poslednje vreme zbog poslovnih obaveza često razdvojeni –
završava priču izvor.

Pevačica je čitavu situaciju prokomentarisala rečima:

– Istina je da mi je bilo loše, stigao me je umor. Sada je sve u redu i nastavljamo sa nastupima i obavezama –
rekla je pevačica, koja se vratila u Crnu Goru jer večeras ima zakazan nastup u popularnoj budvanskoj diskoteci.

Hellomagazin.rsBlic.rsMirko Tabasevic

Više o temama: