Plavi Orkestar otišao na kraj sveta! (video)

plavi-okrestar-Nikolino-Filipovic (3)

Plavi Orkestar se trenutno nalazi na drugom kraju sveta – u Australiji, gde izuzetno uspešnu turneju završava koncertima 20. maja u “Metro Theatre” u Sidneju i 21. maja u “The Gov” u Adelejdu.

Prva australijska turneja u karijeri benda proteklih dana protutnjala je kroz rasprodane prestižne klubove u Pertu, Melburnu i Brisbejnu – Plavci su 14. maja u klubu “Max Watts” u Melburnu publiku počastili sa dvočasovnim nastupom sa akcentom na starim hitovima, a posle dva bisa frontmen Saša Lošić-Loša i momci su se vratili bez instrumenata da sa publikom do kraja zajedno otpevaju “Odlazim”!

Prema pokazanom Plavci sviraju u životnoj formi, a ako je suditi po pokazanom u Pertu, Melburnu i Brisbejnu, publiku u Sidneju i Adelejdu očekuje spektakl Plavog Orkestra!
plavi-okrestar-Nikolino-Filipovic (1)

plavi-okrestar-Nikolino-Filipovic (5)
Plavom Orkestru na turneji gostuje S.A.R.S., sa kojima su prijatelji od samih početaka beogradskog benda. Saradnja sa S.A.R.S.-om je počela još 2010. godine na velikom koncertu u Beogradskoj areni, te kroz niz drugih kocerata u regionu, a sada i u Australiji.

plavi-okrestar-Nikolino-Filipovic (2)

plavi-okrestar-Nikolino-Filipovic (4)

hellomagazin.rsNikolino Filipović

Više o temama: