Novak Đoković: Idemo po novu titulu u Dejvis Kupu

Najbolji svetski teniser i osvajač tri od četiri Gren slema u 2011. godini Novak Đoković javio svojim obožavaocima i navijačima iz aviona.
Novak se, preletajući Atlantik, zahvalio svima na podršci poručujući da nije umoran i da želi novu titulu u Dejvis Kupu.
– U poslednja dva dana od silnih obaveza van terena nisam uspeo da vam se obratim i osvrnem na osvajanje Us Open titule. Trenutno se nalazim u avionu odakle vam pišem. Kul, zar ne? Uputio sam se prema Srbiji i jedva čekam da ponovo budem u svom rodnom Beogradu i da se zajedno sa našim teniskim reprezentativcima domognemo još jednog finala Dejvis Kupa. Veliku zahvalnost dugujem svim vernim pratiocima koji su me podržavali, budili se rano zbog mečeva. Nastaviću vredno da treniram, da budem posvećen tenisu i pokušaću u narednim godinama da Srbiji donesem još Gren Slem trofeja – napisao je Novak na Tviteru.
Najbolji igrač planete stiže danas u Beograd ali neće trenirati sa ostalim reprezentativcima, a na selektoru Bogdanu Obradoviću je da prelomi da li će ga poslati na teren već prvog dana protiv Argentinaca ili ne.

Više o temama: