Mladen Mijatović: Dea je psihički veoma stabilna i veliki borac pozitivnog duha

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević,  doživela je tešku saobraćajnu nesreću na Dedinju, a lekari su uspešnom operacijom uspeli da joj sačuvaju ruku.  Kako teku dani oporavka otkrio je njen verenik voditelj  Mladen Mijatović.

Dea Đurđević se probudila nakon uspešne operacije: Hvala Bogu da sam živa!

-Bio sam na Vojno-medicinskoj akademiji, ali nisam priliku da lično Deu jer se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i zabranjene su posete. Lekari su zadovoljni kako je prošla operacija koja je trajala punih pet sati, a i postoperativnim tokom. Prošla je samo jedna noć, ali su veoma zadovoljni kako je Dea reagovala. Psihički je veoma stabilna, da je veliki borac, pozitivnog duha i svesna šta se dogodilo, čak i rekonstrukciju samog događaja pa i nekih pratećeh momenata se seća. Nema nikakav kontakt sa svetom, ali je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za nju i svima koji su joj uputili podršku. Ona se nada da će se što pre vratiti na posao, rekao je Mijatović i zahvalio se lekarima ,Hitnoj pomoći ali i devojci koja je Dei prva pritekla u pomoć.

View this post on Instagram

#love ❤️

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic) on

-Hvala devojci, koja je medicinski radnik, koja je izašla iz autobusa i pritekla u pomoć. Dea se i seća i imena te devojke, rekao je Mijatović u “Novom jutru”.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: