Mirka Vasiljević supermama koja čezne za odmorom: Moje vreme dolazi za jedno desetak godina

Srpska glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fubdaler Vujadin Savić, porodično svake godine u decembru odmaraju u Dubaiju, a ove godine su s mora pravo otišli na planinu, tačnije na Kopaonik, gde su dočekali Novu godinu.

Mirka je otkrila zanimljive detalje sa oba porodična putovanja.

– Na moru nam je bilo lepo, pre svega, zato što smo bili zajedno i zato što nismo imali nikakvu obavezu. Sa druge strane, išli su i neki naši prijatelji, te smo imali i zabavu. S obzirom na to da je to bila neka fudbalerska pauza, sretali smo i druge fudbalere, pa smo i s njima provodili vreme. Očas posla skupi se nas 15-oro. Bilo je lepo. Deca su sad veća pa mogu sami da legnu, da odu po sladoled pa je u tom smislu bilo rasterećenije – priča Mirka za Scenu i dodaje:

Foto Boško Karanović

 

– Mi smo posle mora otišli na planinu na nekoliko dana i sad mi deluje kao da je more bilo pre sto godina. Tamo je bilo mnogo više turbulentno, jer je bila proslava Nove godine, a bilo je i više fudbalera. Na Kopaoniku su deca skijala, tri puta oblači odelo za skijanje, tri puta skidaj pa pauza za ručak, onda opet sve isto. Ja sam se šalila da sam bila “hodajući taksista” na zimovanju. Jedno dete uzmem, drugo vratim. Različitih su godina, jedno je na bebi-stazi, drugo na vrhu neke druge staze, odmor mi je bio ozbiljan trening, ali mi je to prijalo – kaže Mirka, koja je opet opravdala nadimak Supermama.

Pitali su je da li joj fali da ode na odmor na kojem će se zaista i odmoriti.

hellomagazin.rsScenaMirko Tabašević/Boško Karanović

Više o temama: