Milica Todorović: Pevačici pozlilo na plaži

milica hello!_334_1_595

Milici Todorović ovogodišnje letovanje u Crnoj Gori pretvorilo se u pravi pakao!
Mlada zvezda Granda je zbog brojnih nastupa jedva uspela da izdvoji nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila za predstojeći period, međutim, da bi nabacila što lepšu boju, ona je ceo dan provela na suncu sve dok joj nije pozlilo. Pravo odatle odvežena na jednu privatnu kliniku gde su lekari ustanovili da je dobila sunčanicu, a pevačica je odmah priključena na infuziju.
– Milica je bele puti, pa je želela da pocrni. Čak je kupila i kremu za tamnjenje za koju je iskeširala oko 40 evra, a namazala je samo nekoliko puta. Taj dan je rešila da bude na suncu, bez obzira što je zakupila i suncobran uz ležaljku. Kada je predveče izašla iz vode, požalila se drugaricama da je boli glava i da joj nije dobro, pa je malo prilegla na plaži, ali nije joj pomoglo. Kada je osetila jaku mučninu prijatelji su je odvezli do prve privatne klinike na kojoj je provela nekoliko sati. Doktori su je pregledali i uradili potrebne analize i utvrdili da je malaksala i dehidrirala i da je to posledica sunčanice, zbog čega su je odmah priključili na infuziju. – rekao je izvor.
Milica je potvrdila da je doživela peh na plaži.
– Dobro sam, a biće mi još bolje. Preterala sam na suncu, ali šta da radim. Sledeći put ću paziti šta radim – poručila je pevačica.

Izvor: Kurir

Više o temama: