Milica Todorović: Miloš me tera da se oblačim provokativnije, ali ja sebe tako ne vidim

Milica Todorović objasnila je zašto mora da bude provokativno obučena za nastupe, šta na to kaže njen izabranik Miloš Paunović.

Pevačica za sebe kaže da nema šta da pokaže, ali da je dečko uvek podržava kada se obuče seksepilno. Takođe, ističe da pevačice moraju da se “razgolite” jer je na mestima gde nastupa uvek pretoplo.

-Kada radim zimi je po klubovima plus 300 stepeni, pa se mi razgolitimo, a kada izađemo napolje, ne bude nam dobro, rekla je Todorovićeva i dodala da je dobila komplimente na račun svog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on


-Snimala sam spotove i imala sam nešto otvoreno, pa su mi članovi benda rekli da se više ne zakopčavam. Ispunila sam im želju, mada se osećam najlepše kada sam skroz ravna i nemam brus, jer ja nemam šta da “budžim”, kaže Milica kroz smeh i dodaje šta joj na sve kaže Miloš.

-On mene tera da se oblačim provokativnije i budem “seks” na bini, ali ja kada spojim sebe i to oblačenje – ne ide mi, kazala je ona i priznala da li je na nastupima dečko stalno prati:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on


-Ne moram da ga vodim nigde, non-stop radi, a ponekad dođe na moje nastupe. On radi na nekim pozorišnim komadima, ali za mene tu trenutno mesta nema. Pre 2 godine je bio sa mnom na novogodišnjem nastupu, ali ne mora uvek da bude pored mene. Uvek se dopisujemo – rekla je Milica za Exkluziv.

 

Hellomagazin.rsExkluziv/kurir.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: